Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mostviewed Products

Wie in zijn tuin een mooie schutting of een luxe veranda heeft staan, wil natuurlijk wel dat het hout ervan zo lang mogelijk mooi blijft. Met de beits van Fonteyn geeft u het hout in uw tuin een optimale bescherming. De speciale buitenbeits van Fonteyn trekt diep in het hout, waardoor de vezels optimaal beschermd worden tegen weer, wind en uv-straling. Daarnaast geeft onze goed dekkende beits het oppervlak van het hout een mooi uiterlijk. Met onze beits slaat u dus twee vliegen in één klap.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende kleuren beits, geschikt voor ieder houttype en allemaal op voorraad. Met onze buitenbeits kunt u uw tuindecoraties dus altijd in de gewenste stijl beitsen. Voor een goede weergave hebben we in onze showroom elke kleur aangebracht op hout. Twijfelt u aan welke beits u moet hebben, dan kunt u bij Fonteyn altijd één van onze adviseurs raadplegen. Zij kunnen u dankzij hun deskundigheid aan de juiste beits helpen die uw tuin het best laat uitkomen. Bovendien leggen zij u graag uit hoe u de beits het best aanbrengt op het hout voor het mooiste resultaat en een optimale bescherming.

De producten van Fonteyn zijn uitsluitend van de beste kwaliteit, zo ook onze beits. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel. Bij Fonteyn is het namelijk onze missie om u gelukkig te maken, zowel vandaag als over tien jaar. Daarom kunt u altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft.

Bekijk al onze beitsmogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.