16 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Wat is een kapschuur?

Een tuinschuur is een bekend item als het gaat om opbergruimte in de tuin, maar wat is dan een kapschuur? Een kapschuur is een multifunctionele ‘normale’ schuur. Je bergt er veel spullen in op, maar er zit ook een overkapping aan. Onder deze overkapping kun je het gezellig maken en er heerlijk vertoeven. Dit geeft je de mogelijkheid ieder seizoen weer te genieten van de natuur. In de zomer creëert het een fijne schaduwplek en in de winter zit je er droog en warm! Bovendien is een kapschuur altijd voorzien van een hoge nok, waardoor het er binnen ruim is en je veel spullen kwijt kunt.

Ruim aanbod kapschuren

Iedereen heeft een eigen stijl en smaak. Dat begrijpt Fonteyn maar al te goed. Het assortiment van Fonteyn bestaat daarom ook uit diverse sfeervolle kapschuren, maar ook praktische en duurzame kapschuren. Bovendien bestaat het assortiment uit een verzameling van verschillende tuinmerken, zoals Tuindeco, Trendhout maar ook Fonteyn's eigen collectie. Onze gespecialiseerde medewerkers van de kapschuren-afdeling helpen je graag bij een doordachte keuze van een kapschuur die aansluit bij jouw wensen.

Kapschuur op maat kopen

Wil je de kapschuur op maat laten maken? Dat is ook mogelijk! In onze inspiratievolle Outdoor Living Mall is altijd een medewerker aanwezig die samen met jou jouw wensen en behoeftes vertaalt naar een prachtige houten kapschuur. Met een maatwerk kapschuur kun je alle kanten op: van extra opslagruimte tot een plek om de auto te parkeren. Of misschien wil je wel een extra zitruimte buiten creëeren? Het grote voordeel van een op maat gemaakte kapschuur is dat jij kunt bepalen hoe de kapschuur er uit ziet, hoe deze wordt ingedeeld en welke materialen er worden gebruikt. 

Kwaliteit & persoonlijke service

Ons standaard aanbod vind je terug in onze Outdoor Living Mall en in onze webshop. Wil je een schuur snel geleverd hebben? Veel van onze kapschuren zijn direct uit voorraad leverbaar. Doordat wij onze kapschuren zelf inkopen en rechtstreeks bij de leverancier, kunnen wij je ook nog eens een scherpe prijs bieden. Informeer naar de mogelijkheden! Na bestelling leveren wij jouw kapschuur met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij deze ook voor je op in de tuin. De klant staat bij Fonteyn Outdoor Living Mall op nummer één.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Heb je nog vragen over het assortiment, wil je meer informatie over een kapschuur op maat of wil je informeren naar andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040. Bovendien ben je natuurlijk van harte welkom in ons sfeervolle showroom in Uddel.