114 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

114 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

U heeft natuurlijk uw eigen stijl en smaak. Dus bent u op zoek naar een schuur die bij u en uw huis past. Gelukkig hebben wij bij Fonteyn een enorm uitgebreid aanbod. Ons assortiment bevat sfeervolle kapschuren, maar ook praktische en duurzame kapschuren. Het is allereerst belangrijk dat u zich goed realiseert waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken. De kapschuur van Fonteyn kan namelijk voor veel doelen gebruikt worden. Onze gespecialiseerde medewerkers van de kapschuren -afdeling, helpen u graag bij de keuze van een kapschuur die aansluit bij uw wensen.

In onze inspiratievolle Outdoor Living Mall is altijd een medewerker aanwezig die u kan helpen bij het vinden van de juiste kapschuur. Wilt u graag uw kapschuur op maat laten maken? Dat kan. Wij helpen u met een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen die u aan uw schuur stelt. Wilt u een schuur snel geleverd hebben? Veel van onze kapschuren zijn direct uit voorraad leverbaar. Doordat wij onze kapschuren zelf inkopen en rechtstreeks bij de leverancier, kunnen wij u ook nog eens een scherpe prijs bieden voor uw kapschuur. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons aanbod vindt u terug in onze Outdoor Living Mall en in onze webshop. Na bestelling leveren wij uw kapschuur met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij deze voor u op. De klant staat bij Fonteyn Outdoor Living Mall op nummer één.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over een kapschuur of over andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040.

Snel naar: