15 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Ziet u zichzelf al baantjes trekken, in uw eigen inbouw zwembad? Met een zwembad van Fonteyn bent u het hele jaar door verzekerd van een mooi en duurzaam inbouwzwembad. Kom langs in onze 35.000 m2 grote showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen inbouw zwembad in de tuin of woning! Een inbouw zwembad is verkrijgbaar in diverse vormen en varianten. Hierdoor is er altijd een inbouw zwembad leverbaar dat perfect aansluit op uw wensen. Elk inbouw zwembad kan daarbij worden geleverd met een overkapping, waardoor het onder alle weersomstandigheden te gebruiken is.

Wij begrijpen goed dat u bij de aanschaf van een inbouwzwembad het beste advies en klantgerichte service verwacht. Wij helpen u graag bij de keuze van het ideale inbouw zwembad dat geheel past bij uw wensen. In de showroom staan altijd vriendelijke adviseurs klaar die antwoord hebben op al uw vragen omtrent het plaatsen van een zwembad. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in alle soorten zwembaden, waardoor wij u van maandag tot en met zaterdag gepersonaliseerd en gespecialiseerd advies kunnen geven.

Voor uw nieuwe inbouw zwembad bent u bij Fonteyn aan het juiste adres, omdat wij werken met zwembadleveranciers die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Dat is niet alles! Een zwembad van Fonteyn is zeer gunstig geprijsd. Dit komt omdat wij uw zwembad op grote schaal inkopen en opslaan in onze zeer grote voorraadruimte. Uw inbouw zwembad is dan ook vrijwel direct uit eigen voorraad leverbaar. Bekijk op uw gemak de diverse inbouw zwembaden in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Hebt u vragen over ons inbouw zwembaden aanbod? U bereikt ons via telefoonnummer: 0577 456040 of vul ons contactformulier in.

Snel naar: