16 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Baantjes trekken in jouw eigen inbouw zwembad

Zie je jezelf al baantjes trekken, in een eigen inbouw zwembad? Met een inbouwzwembad van Fonteyn ben je het hele jaar door verzekerd van een mooi en duurzaam inbouwzwembad. Kom langs in onze 35.000 m2 grote showroom en ontdek de mogelijkheden voor een eigen inbouw zwembad in de tuin of woning! Een inbouw zwembad is verkrijgbaar in diverse vormen en varianten. Hierdoor is er altijd een inbouw zwembad leverbaar dat perfect aansluit op jouw wensen. Elk inbouw zwembad kan bovendien worden geleverd met een overkapping, waardoor het onder alle weersomstandigheden te gebruiken is.

Ruim aanbod inbouw zwembaden en talloze mogelijkheden

Wij begrijpen goed dat je bij de aanschaf van een inbouwzwembad het beste advies en klantgerichte service verwacht. Wij helpen je graag bij de keuze van het ideale inbouw zwembad dat geheel past bij jouw wensen. In de showroom staan altijd vriendelijke adviseurs klaar die antwoord hebben op al jouw vragen omtrent het plaatsen van een zwembad. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in alle soorten zwembaden, waardoor wij je van maandag tot en met zaterdag gepersonaliseerd en gespecialiseerd advies kunnen geven.

Waarom een inbouw zwembad bij Fonteyn kopen?

Voor jouw nieuwe inbouw zwembad ben je bij Fonteyn aan het juiste adres, omdat wij werken met zwembadleveranciers die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Dat is niet alles! Een zwembad van Fonteyn is zeer gunstig geprijsd. Dit komt omdat wij de inbouwzwembaden op grote schaal inkopen en opslaan in onze zeer grote voorraadruimte. Jouw inbouw zwembad is dan ook vrijwel direct uit eigen voorraad leverbaar. Bekijk op uw gemak de diverse inbouw zwembaden in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Wij staan zes dagen per week voor je klaar. Heb je vragen over ons inbouw zwembaden aanbod? Je kunt ook bereiken via telefoonnummer: 0577 456040 of vul ons contactformulier in.