63 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

63 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Je kunt in een berging veel verschillende producten opslaan. Berg er bijvoorbeeld klus- en tuingereedschap op. Lang genieten van jouw dekens en kussens voor je tuinmeubelen? Berg deze ook op in de berging, zodat ze beschermd zijn tegen het Nederlandse weer. Er zijn verschillende soorten bergingen, zo heeft Fonteyn speciale modellen, waarin je jouw kliko kunt opbergen. Dit zorgt ervoor dat jouw kliko in de (voor)tuin uit het zicht staat. Een berging zorgt dus over het algemeen voor meer rust en een opgeruimde tuin.

Fonteyn heeft verschillende soorten en maten bergingen. Laat je inspireren in de showroom van Fonteyn of vraag advies op maat aan onze specialisten. De grootte van de berging die je kiest, is afhankelijk van wat je erin opslaat. Een berging waar een vuilnisbak in staat, is groter dan één waar kussens in opgeslagen worden. De keuze voor een open of dichte berging is afhankelijk van wat je erin wilt opbergen. Veel losse voorwerpen die je wil opbergen? Is het een tuinslang of juist een grasmaaier die droog moet staan? Wanneer je kiest voor een dichte berging, zorgt dit voor een opgeruimde tuin en blijven je tuinproducten droog. Veel hout dat opgeslagen wordt, dan zorgt een open berging voor een gezellige sfeer. Kies welke berging bij jouw huis en tuin past en bekijk de mogelijkheden bij Fonteyn in de showroom.

Bij Fonteyn heb je keuze uit diverse materialen voor jouw berging. Wil je een berging van metaal, hout, aluminium of juist kunststof? In de showroom van Fonteyn ontdek je alle soorten materialen voor bergingen. Zo is er voor iedereen wel een passende berging die voldoet aan jouw eisen. Om een overwogen keuze te maken is het praktisch om in kaart te brengen waarvoor je de berging wil gebruiken en welk materiaal passend is. Het soort materiaal dat je kiest heeft namelijk effect op het onderhoud en de werking van jouw berging. Fonteyn maakt gebruik van duurzame materialen, hierdoor ligt de levensduur en de kwaliteit van de producten aanzienlijk hoog. De bergingen van Fonteyn zijn weerbestendig, zodat je jarenlang plezier beleefd aan jouw berging.

Snel naar: