7 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Big Green Egg Barbecue

De Big Green Egg is nog altijd ontzettend populair in de barbecuewereld. Dat is niet zomaar: dit bijzonder uitziende eitje heeft een keramische schil waardoor de Big Green een nauwkeurige temperatuurregeling kan bieden. Met een Big Green Egg barbecue breng je jouw hobby naar een nieuw level. Maar natuurlijk wel op de authentieke wijze: op een hoge kwaliteit houtskoolbarbecue. En niet zomaar één. De Kamado barbecues van Big Green Egg hebben nogal opvallende looks. Jouw nieuwe aankoop is dus zeker een bijzondere, robuuste toevoeging aan je tuin. Kortom: een moderne, hoge kwaliteits-barbecue mét een de identieke geur en smaak van houtskool.

Big Green Egg barbecue in mini of large

Fonteyn biedt jou het grootste assortiment met outdoor producten. Dat geldt ook voor de Green Egg BBQ: bij Fonteyn vind je alle varianten. Van de mini Big Green Egg van 35 centimeter breed, tot de Xlarge met een diameter van 71 centimeter. Wil je wél een Big Green Egg barbecue in de tuin, maar neem je hem ook graag af en toe mee? Kies dan voor de Big Green Egg Minimax. Dit is een compact formaat barbecue met een handig handvat. Zo draag jij hem makkelijk mee naar dat mooie park, naar de favoriete camping of even het strand op. Laat de zon maar komen!

Koop jouw Green Egg bij Fonteyn

De handige Big Green Egg barbecues hebben dikke keramische wanden. Daarnaast regel je de temperatuur makkelijk, maar houdt de BBQ deze warmte ook vast. Dat geldt niet alleen voor alleen de temperatuur, maar ook voor het vocht. Zo komt jouw kippenpoot, worst of vegaburger mals en sappig van het rooster. Fonteyn is dan ook niet voor niets razendenthousiast over deze Big Green barbecues. Niet alleen geven ze een geweldige smaak, de Big Green Egg is zuinig met houtskool, zelfreinigend, snel klaar voor gebruik en bovendien erg veilig. Deze barbecues smoren namelijk flakkeringen en zijn van buiten een stuk minder heet. Wel zo fijn met kinderen in de buurt! Meer lusten dus, bij minder lasten. Ook in de winter! Is er regen, sneeuw, wind of hagel? Zelfs dan staat jouw nieuwe Big Green Egg gewoon in de tuin. Op de Green Egg kun je rekenen. 

De ideale Big Green Egg BBQ voor jou

Niet zeker of de Big Green Egg barbecue goed bij je past? Bij Fonteyn vindt je uitgebreide inspiratie voor jouw outdoor belevingen. Niet alleen online, maar ook in onze showroom in Uddel. Aan de Meervelderweg 52 vind je maar liefst 35.000 m2 aan tuininspiratie. Zo kun je die Big Green Egg van jouw dromen ook eens in het echt zien! Heb je vragen of behoefte aan advies op maat? Kom dan zeker eens langs in onze showroom of neem contact op. Koop je een Big Green Egg barbecue bij Fonteyn, dan heb je in ieder geval levenslange garantie. Niets te verliezen, dus!