6 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Waarom een glazen schuifwand?

Een glazen schuifwand is een mooie manier om buiten naar binnen te halen. Dankzij het doorzichtige glas voelt het alsof je in je fijne tuin zit, maar geniet je van de voordelen van binnen. Een schuifwand maakt het mogelijk om je altijd aan te passen aan de weersomstandigheden. 

Regent het? Geen probleem, dankzij de glazen schuifwanden kun je toch comfortabel onder de overkapping zitten. Koelt het ‘s avonds buiten snel af? Een overkapping met glazen wanden is gemakkelijk te verwarmen. Zo kun je tot in de late uurtjes sfeervol buiten zitten, met het zicht op de tuin. Schijnt de zon volop? Schuif de wand dan open voor een verfrissend briesje. 

Een glazen schuifwand is helemaal naar wens in te richten. Wil je één of meerdere zijden van de overkapping afsluiten? Wil je een schuifwand met meerdere beweegbare panelen? Glazen schuifwanden zijn op vele manieren te realiseren.

De voordelen van glazen schuifwanden op een rij

  • Je kan een overkapping volledig afsluiten, maar behoudt vrij zicht op de tuin. 
  • Je past je gemakkelijk aan aan iedere weersomstandigheid. 
  • Je kan het hele jaar rond lekker buiten zitten, ongeacht het weer. 
  • Je richt de glazen schuifwand helemaal naar wens in.

Glazen schuifwanden kopen bij Fonteyn

Wil je een glazen schuifwand kopen voor je overkapping? Fonteyn verkoopt drie soorten panoramawanden van Comfortline. Kies voor een glazen schuifwand Comfortline met 3, 4 of 5 panelen.

Glazen schuifwand Comfortline

De onderhoudsvriendelijke glazen schuifwand Comfortline van Fonteyn combineert hoogwaardige kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. De panelen van deze panoramawand zijn afzonderlijk van elkaar verschuifbaar. Zo kun je altijd op de gewenste plaats een opening creëren en verkoeling of beschutting vinden. 

Fonteyn levert glaspanelen van maar liefst 10 mm dik gehard glas. Dit resulteert in een ijzersterke, veilige afdichting van iedere overkapping. De glaspanelen en aluminium profielen bieden een lange levensduur. 

Iedere schuifwand is voorzien van een geleidingsprofiel, voor eenvoudig gebruiksgemak. De panelen worden geproduceerd in een standaard hoogte en breedte. Daardoor biedt Fonteyn glazen schuifwanden aan voor een zeer voordelige prijs. 

Meer weten over glazen schuifwanden of direct een glazen schuifwand kopen? Neem contact op met Fonteyn of bezoek de showroom in Uddel.