4 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Hot tubs worden verwarmd met een kacheltje. Een hottub staat buiten in uw tuin, dus het duurt eventjes voordat deze is opgewarmd. Wanneer u begint met stoken is het water ongeveer na 1 à 2 uur op een fijne temperatuur. Hoe lang het duurt voordat de hottub is opgewarmd hangt wel af van de grootte van uw bad en de power van de hottubkachel. Uiteraard kunt u altijd zelf voelen wanneer de temperatuur aangenaam is voor u!

Hoe lang het water schoon blijft hangt van een aantal aspecten af. Gebruikt u geen reinigingsmiddel voor in de hot tub? Dan gaat het water maximaal een week mee, voordat u het moet verversen. Wanneer u wel reinigingsmiddelen gebruikt om het water te te zuiveren, kunt u het langer gebruiken. Uiteraard bent u hier helemaal vrij in en kunt u uw hottub onderhouden op een manier dat voor uzelf goed voelt.

Bij Fonteyn bieden wij hottubs in allerlei soorten, maten, materialen en merken. Dus u vindt er altijd een die bij u past! Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze hottubs vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze hot tubs? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.