39 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

39 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

Dankzij het stevige hang- en sluitwerk van onze kunststof tuinhuizen, kunt u er uw waardevolle eigendommen met een gerust hart in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan een luxe barbecue of heater. Het is belangrijk om deze veilig op te bergen, nadat u er op een mooie avond van genoten heeft. Door ze op te bergen in een kunststof tuinhuis van Fonteyn, weet u zeker dat u er ook de avond erop weer van kunt genieten.

Bij Fonteyn hebben we veel verschillende kunststof tuinhuizen van leverancier Keter in de aanbieding. Deze kunststof tuinhuizen van Keter staan sfeervol voor u opgesteld in onze riante showroom. U bent van harte uitgenodigd om bij ons inspiratie op te doen voor uw eigen kunststof tuinhuis. Wie meer nodig heeft dan inspiratie, kan altijd een beroep doen op één van onze kunststof tuinhuizen adviseurs. Zij kunnen u met een gericht advies helpen aan het ideale kunststof tuinhuis. Een Keter tuinhuis is één van de meest verkochte tuinhuizen van Fonteyn Outdoor Living Mall.

Bij Fonteyn werken we met de meest duurzame materialen van alleen de beste kwaliteit. Met een kunststof tuinhuis van Fonteyn bent u dus verzekerd van een product waar u uw leven lang plezier van heeft. Daarnaast kunnen we het Keter kunststof tuinhuis van uw keuze direct leveren dankzij onze enorme voorraadkelder. Door onze grootschalige inkoop kunnen we uw kunststof tuinhuis aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kunt u snel van uw investering genieten.

Wilt u in contact komen met ons, of heeft u nog vragen? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of laat uw vraag en/of gegevens achter op ons contactformulier.

Snel naar: