142 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

142 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Houten tuinhuizen en blokhutten zijn ideaal te gebruiken als extra opbergruimte. Misschien wilt u uw fietsen, gereedschap, tuinmeubelen of potten ergens droog in opbergen? Een houten tuinhuis van Fonteyn maakt het mogelijk. Liever een grotere blokhut voor bijvoorbeeld een atelier, werkruimte, kantoortje of hobbyruimte? Ook dan bent u bij Fonteyn op de juiste plek.

Het prettige van de tuinhuisjes en blokhutten van Fonteyn is dat wij altijd scherpe aanbiedingen voeren. De meeste tuinhuizen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. En door onze grootschalige inkoop kunnen wij deze altijd gunstig voor u prijzen. Bekijk het aanbod bij ons in Uddel of op uw gemak achter uw pc of tablet in de webshop.

Heeft u vragen over onze aanbiedingen op tuinhuizen en blokhutten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier per telefoon. Wij helpen u verder. Ook voor maatwerk wensen staan wij voor u klaar. Telefoonnummer: 0577 456040.

Houten tuinhuizen zijn er bij Fonteyn in verschillende kleuren, maten en merken. Zo vindt u er altijd een die bij u past. Graag verwelkomen we u in Europa's grootste Outdoor Living Mall, waar onze experts u kunnen voorzien van het beste advies. Onze houten tuinmeubelen zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar!