230 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

230 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Ruime keuze tuintafels

Heerlijk na het werk aan de tuintafel met z'n allen buiten eten is een van de fijnste dingen tijdens mooie zomerdagen. 

Wij bieden de volgende tuintafels aan:

Reken op een tuintafel van hoge kwaliteit

Als u een tuintafel bij Fonteyn aanschaft, dan kunt u rekenen op hoge kwaliteit. Al ons meubilair testen wij op diverse punten zoals design, comfort en duurzaamheid. Een houten tuintafel moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen ieder weertype. Naast het feit dat een hoge kwaliteit altijd voorop staat, vinden wij een gunstige prijs ook belangrijk. Doordat wij onze tafels voor de tuin op grote schaal inkopen, kunnen wij dit voor u realiseren. Vrijwel iedere tuintafel is direct uit voorraad leverbaar.

Bezoek de sfeervolle showroom om onze tuintafels te bezichtigen

Breng een bezoek aan onze Outdoor Living Mall van ruim 35.000 m2 groot. Onze stylist en tuinmeubel experts hebben hier tientallen tuininspiratie kamers gemaakt waar u op uw gemak langs wandelt. Zo krijgt u direct een goed beeld van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van tuintafels en tuinmeubelen. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Mocht u meer willen weten over een specifieke tuintafel of merk, klik dan op de ‘meer informatie’ knop bij het desbetreffende tuintafel artikel, of neem contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met plezier aan de juiste tuintafel.