225 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

225 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren
  • Houten tuintafels: een houten tuintafel is ideaal als u voor een natuurlijke of robuuste sfeer gaat. Onze houten tuintafels bestaan uit onder andere teak, hardhout en steigerhout. Ook voor gerecyclede teak houten tuintafels zijn we voor de beste prijs en kwaliteit hét adres in Nederland.
  • Stenen tuintafel: een tuintafel van steen is steeds populairder. Onze stenen tuintafels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld stenen tafels van natuursteen, graniet en beton.
  • Aluminium tuintafel: op terrassen zijn aluminium tafels erg in trek. Ze zijn licht in gewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met een aluminium tuintafel van Fonteyn zal u nog jaren genieten.

Als u een tuintafel bij Fonteyn aanschaft, dan kunt u rekenen op hoge kwaliteit. Al ons meubilair testen wij op diverse punten zoals design, comfort en duurzaamheid. Een houten tuintafel moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen ieder weertype. Naast het feit dat een hoge kwaliteit altijd voorop staat, vinden wij een gunstige prijs ook belangrijk. Doordat wij onze tafels voor de tuin op grote schaal inkopen, kunnen wij dit voor u realiseren. Vrijwel iedere tuintafel is direct uit voorraad leverbaar.

Breng een bezoek aan onze Outdoor Living Mall van ruim 35.000 m2 groot. Onze stylist en tuinmeubel experts hebben hier tientallen tuininspiratie kamers gemaakt waar u op uw gemak langs wandelt. Zo krijgt u direct een goed beeld van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van tuintafels en tuinmeubelen. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Mocht u meer willen weten over een specifieke tuintafel of merk, klik dan op de ‘meer informatie’ knop bij het desbetreffende tuintafel artikel, of neem contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met plezier aan de juiste tuintafel. 

Snel naar: