11 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

11 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Een composiet tuinhuis kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Een groot voordeel is dat het niet uitmaakt wat voor weer het is, u kunt altijd genieten van de buitenlucht en van uw tuin. U kiest zelf waar u het tuinhuis plaatst. Bijvoorbeeld op een plek met het mooiste uitzicht! Maar bovenal is een tuinhuis in composiet simpelweg een mooie toevoeging aan uw tuin.

Uw composiet tuinhuis zorgt voor extra opbergruimte, bijvoorbeeld voor tuinmeubelen die u tijdelijk wilt opbergen. Maar u kunt hier ook een knusse kamer van maken, waarin u kunt werken of uw hobby’s kunt uitoefenen. Met de openslaande deuren creëert u een heerlijke tweede woonplek. Een composiet tuinhuis is een échte toevoeging, en met het mooie design is het ook nog eens een plaatje voor het oog.

Service staat bij Fonteyn op één. Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren.

Wilt u meer weten over onze composiet tuinhuizen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: