281 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

281 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Het belangrijkste van de aanschaf van tuinstoelen, is natuurlijk de comfort. Onze tuinstoelen worden uitvoerig getest en Fonteyn werkt uitsluitend met kwalitatief goede materialen. U kunt onze tuinstoelen altijd uitproberen in de Outdoor Living Mall. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt en u geen spijt krijgt van uw aankoop bij Fonteyn.

Vanuit onze winkel in Uddel zijn vrijwel alle tuinstoelen direct uit voorraad leverbaar. Een verstelbare tuinstoel of een tuinstoel bij uw eettafel nodig? En die voorraad is gigantisch! Wij hebben tuinmeubelen in ons assortiment geschikt voor ieders smaak, budget en stijl. Kies bij Fonteyn uit de beste merken, materialen, trends en modellen. Een paar van onze topmerken zijn:

Bij Fonteyn vinden wij het belangrijk om u een zo breed mogelijk aanbod tuinstoelen aan te bieden. Of het nu gaat om een tuinstoel in retro, landelijk, modern, klassiek of bijzonder design. De materialen van onze tuinstoelen lopen sterk uiteen. We hebben tuinstoelen van duurzaam RVS en aluminium, welke zorgen voor een strak geheel, maar ook van romantisch gietijzer, waarmee u zich op een Frans terrasje waant. Liefhebbers van wicker of houten tuinstoelen kunnen ook hun hart bij ons ophalen. De keuze is enorm!

Naast een ruime keuze uit diverse Fonteyn tuinstoelen zorgen wij ook voor producten die duurzaam zijn. Een tuinstoel wordt bij Fonteyn streng gecontroleerd op punten als comfort, gebruiksgemak, duurzaamheid en onderhoud. Wij leveren zelfs speciale 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, die het hele jaar door buiten in uw tuin kunnen blijven staan. Bij Fonteyn helpen wij u graag bij het kiezen van de tuinstoel die precies op uw wensen aansluit.

Bekijk onze tuinstoelen online of kom langs in Uddel. Wij staan voor u klaar. Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0577 456040 of middels het contactformulier.