8 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Met een combi sauna van Fonteyn haalt u het ultieme ontspanningsmoment naar u toe. Bezoek brengen aan een dure wellness is niet meer nodig, want nu kunt u jarenlang genieten van uw eigen privé combi sauna. De heerlijke geur van het cederhout - waar de combi sauna van gemaakt is - geeft uw relaxmoment een extra touch. Ook de kleuren van de ingebouwde led verlichting zorgen voor een ontspannende werking.

Net als normale sauna’s zorgen ook combinatie sauna’s ervoor dat we meer zweten en dit is weer goed voor onze huid. Door de hoge temperaturen in de sauna verwijden poriën zich en worden zweetklieren geactiveerd, en bij het afkoelen vernauwen de poriën zich weer. De afwisseling van dit proces verbetert de doorbloeding van de huid en op deze manier wordt ons lichaam gereinigd.

Een combi sauna van Fonteyn staat voor hoge kwaliteit. Ze zijn scherp geprijsd en staan prachtig in welke omgeving dan ook. Komt u langs in de grootste tuinmeubel showroom van Nederland? Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen staat bij Fonteyn op één.

Wilt u meer weten over onze combisauna's? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: