12 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Zonwegingen maken de zomers compleet

Onze zonweringen bieden een perfecte bescherming tegen de zon en zijn bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Door de zonwering boven of onder de overkapping te plaatsen creëer je schaduw en verkoeling nog voor de zon de dakplaten bereikt. Hierdoor is het onder de veranda nog beter te vertoeven tijdens de warme, zonnige dagen. De beugels en geleiders van de zonwering zijn hoogwaardig gepoedercoat en hebben daardoor een extra lange levensduur.

Ruim assortiment zonweringen

Bij Fonteyn heb je de keuze uit veel verschillende zonweringen die we kunnen leveren in diverse maten, kleuren, vormen en materialen. Hierdoor kunnen we je altijd een veranda zonwering aanbieden die geheel aan jouw wensen voldoet. De zonweringen zijn daarnaast geheel op maat te bestellen waardoor ze moeiteloos in iedere tuin geplaatst kunnen worden. Heb je hulp nodig bij selecteren van de perfecte zonwering? Dan ben je van harte uitgenodigd in onze showroom om je te laten inspireren door de mogelijkheden. Hier kun je altijd de hulp inroepen van één van onze adviseurs die je met behulp van jouw wensen een gericht advies kunnen geven.

Waarom een zonwering van Fonteyn?

Fonteyn werkt alleen met duurzame materialen van de beste kwaliteit. We leveren je dus te alle tijden een veranda waar je zomer na zomer van kunt genieten. Hiervoor staan wij persoonlijk garant met onze uitstekende service. Er is voor ons niets belangrijker dan jouw tevredenheid, waardoor je altijd een beroep op ons kunt doen als je ons nodig hebt. In onze showroom van ruim 35.000 m2 staan veel van onze veranda’s uitgestald. Je kunt hier inspiratie opdoen, maar ook bekijken welke tuinmeubelen goed passen bij jouw veranda zonwering. Je krijgt zodoende een overzicht van alle mogelijkheden op tuingebied. Laat jezelf inspireren bij Fonteyn en kom langs in Uddel!