17 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

17 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit veel verschillende zonweringen die we kunnen leveren in diverse maten, kleuren, vormen en materialen. Hierdoor kunnen we u altijd een wering aanbieden die geheel aan uw wensen voldoet. De zonweringen zijn daarnaast geheel op maat te bestellen waardoor ze moeiteloos in iedere tuin geplaatst kunnen worden. Hebt u hulp nodig bij selecteren van de perfecte zonwering? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom om u te laten inspireren door de mogelijkheden. Hier kunt u altijd de hulp inroepen van één van onze adviseurs die u met behulp van uw wensen een gericht advies kunnen geven.

Fonteyn werkt alleen met duurzame materialen van de beste kwaliteit. We leveren u dus te alle tijden een veranda waar u zomer na zomer van kunt genieten. Hiervoor staan wij persoonlijk garant met onze uitstekende service. Er is voor ons niets belangrijker dan uw tevredenheid, waardoor u altijd een beroep op ons kunt doen als u ons nodig heeft.

In onze showroom van ruim 35.000 m2 staan veel van onze veranda’s uitgestald. U kunt hier inspiratie opdoen, maar ook bekijken welke loungeset, barbecue en andere producten goed passen bij uw veranda zonwering. U krijgt zodoende een overzicht van alle mogelijkheden op tuingebied. Laat uzelf inspireren bij Fonteyn en kom langs in Uddel!

Bekijk al onze veranda zonweringen in onze webshop, of kom langs in onze Outdoor Living Mall. Meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 577 – 456040 of via ons online contactformulier op de website.

Snel naar: