41 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

41 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Waarom een tafel BBQ?

Een tafel barbecue is gezellig en het is altijd een creatieve maaltijd. Een tafel barbecue is te vergelijken met gourmetten, maar dan in zomerse sferen, buiten en wellicht met andere producten. De kleine barbecue is gemaakt van duurzame materialen en is milieubewuster dan de welbekende wegwerp barbecues.

De tafel BBQ zorgt voor flexibiliteit op een zomerse dag. Neem een koelbox met verse ingrediënten mee naar het strand of naar het park, of spring snel op de fiets om het te halen bij de supermarkt. Met een vers stuk vis of een groentemix hoef je op een zomerse avond niet ongezond te eten. Je kunt bijna alles op de grill leggen.

Soorten kleine barbecues

Fonteyn heeft een breed assortiment met voor ieder wat wils. Verschillende modellen, kleuren, materialen, merken en functies. Fonteyn heeft kleine gas, houtskool en elektrische barbecues. Een ruime keuze in kleuren en stijlen helpt jou met het vinden van de barbecue die bij jou past!

Verder zijn er allerlei verschillende materialen zoals gietijzer, gegoten aluminium en geëmailleerd staal. Fonteyn maakt gebruik van duurzame materialen en de gemiddelde levensduur van de producten is aanzienlijk lang.

Tot slot heeft Fonteyn een breed aanbod van diverse merken. Een aantal merken waarvan Fonteyn tafel BBQ’s verkoopt zijn:

Weber

CADAC

Everdure

Goldens’ Cast Iron

OFYR

Joy

Grandhall

Traeger

Morsø

Napoleon