11 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Polyester zwembaden hebben een lange levensduur

Wist je dat het polyester zwembad het meest verkochte zwembad is? Dat komt omdat polyester zwembaden jarenlang meegaan. Met de aanschaf van een polyester zwembad haal je dus voor een lange tijd een zwembad in huis. Het plaatsen van het zwembad gaat vrij snel en eenvoudig. Indien gewenst, helpen wij je het inbouw polyester zwembad te plaatsen en te installeren. Naast de lange levensduur, en daarmee de duurzaamheid van een polyester zwembad, is dit type bad ook hygiënisch en vergt het minimaal onderhoud.

Polyester zwembad op maat

Wij laten al onze polyester baden fabriceren bij een gerenommeerde leverancier. Daarbij letten we er altijd op dat de zwembaden zo geproduceerd worden dat ze tegen het Nederlandse klimaat kunnen. Je haalt een stevig en duurzaam zwembad in huis. Wij kopen de polyester zwembaden op grote schaal in, waarna we ze opslaan in ons eigen magazijn. Hierdoor blijft de prijs scherp en zijn wij in staat uw polyester zwembad snel te leveren. Uw wensen voor een polyester zwembad bespreken? Neem contact met ons op en laat onze adviseurs je helpen het perfecte polyester zwembad op maat te creëren.

Polyester zwembad kopen bij Fonteyn

Het is prettig om het aanbod polyester zwembaden in het echt te bekijken. Zo kun je een nóg betere keuze maken. Daarom ben je van harte welkom in onze Outdoor Living Mall in Uddel. Hier vind je in een ruimte van 35.000 m2 al onze zeven tuin specialiteiten, waaronder onze polyester zwembaden, tentoongesteld. Kom langs in onze showroom waar je op je gemak diverse mogelijkheden voor een polyester zwembad bekijkt. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers vertellen je alles over de zwembaden en wat daar allemaal bij komt kijken. Liever online shoppen? Natuurlijk staat ons polyester zwembaden aanbod ook online gepresenteerd. Wil je meer weten over onze polyester zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Polyester zwembad prijs

Welke prijs je polyester zwembad heeft hangt af van jouw wensen en behoeften en de ruimte in de tuin. De polyester zwembad prijzen variëren bij Fonteyn tussen de €8000 en €23.000. In het assortiment vind je een inbouw zwembad van polyester, maar ook een opzetzwembad van dit materiaal.