71 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Voordelen van een tuinkas

Met een tuinkas van Fonteyn kun je onder alle weersomstandigheden goed tuinieren. Of het nu waait of regent: je kunt altijd aan de slag. Kweek voortaan jouw groenten, fruit en planten in een echte tuinkas van Fonteyn en ervaar de voordelen van een windstille, goed geïsoleerde kweekkas.

Het gebruik van een tuinkas van Fonteyn

Fonteyn tuinkassen zijn ideaal te gebruiken voor het verbouwen en kweken van gewassen. Onze tuinkassen worden veelal gebruikt om bijvoorbeeld tomaten in te verbouwen. Misschien wil jij jouw tuinkas gaan gebruiken om bijvoorbeeld heerlijke aardbeien of kruiden in te kweken, of wil je er tuinmeubelen in zetten zodat je al vroeg in het voorjaar van de lentezon kunt genieten? Een tuinkas van Fonteyn maakt het mogelijk. Ben je op zoek naar een tuinkas die aan jouw muur bevestigd kan worden? Ook dan bent je bij Fonteyn op de juiste plek. Wij hebben namelijk vele soorten muurkassen en hobbykassen die gemakkelijk aan jouw woning of schuur bevestigd kunnen worden.

Direct een tuinkas kopen?

Het prettige van de tuinkassen en kweekkassen van Fonteyn is dat wij altijd scherpe prijzen en aanbiedingen hebben. Een bijkomend voordeel is dat onze tuinkassen en hobbykassen vaak op voorraad zijn. Dat betekent dat je heel snel van jouw mooie kweekkas kunt genieten. Wie een tuinkas wil kopen, is bij ons dus aan het juiste adres. Wij kunnen je een goede tuinkas leveren tegen een heel scherpe prijs, omdat wij onze tuinkassen groot inkopen. Hiermee houden wij de prijs gunstig. Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Uddel. Uiteraard kun je onze tuinkassen ook online bestellen.

Heb je vragen over tuinkassen of kweekkassen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij helpen je verder. Telefoonnummer: 0577 456040.