243 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

243 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

In onze Outdoor Living Mall ligt ons sfeervolle tuin inspiratie centrum met een uitgebreide keuze aan parasols van hoge kwaliteit. In onze showroom wandel je op je gemak langs diverse tuinkamers en kun je onze parasols van dichtbij bekijken. Naast parasols shop je ook diverse parasol accessoires, tuinsets, loungesets, ligbedden en andere tuinmeubelen. Kom je langs in onze showroom om inspiratie op te doen voor de perfecte tuininrichting? Wij zijn 6 dagen per week voor je geopend. Je vindt bij Fonteyn grote parasols die passen in iedere tuin. Zie je jezelf al genieten in het zonnetje in de koele schaduw? En kies je dan liever voor een stokparasol of een zweefparasol? Wij helpen je graag opweg!

Zweefparasol: Een zweefparasol heeft als grootste voordeel dat je de parasolvoet naast de tafel kunt plaatsen. De stok van de parasol (waar het doek aan hangt) bevindt zich bij een zweefparasol ook aan de zijkant van het doek, waardoor de stok niet door het midden loopt en je niet genoodzaakt bent rondom de parasol te zitten, maar plaats kunt nemen waar je wil. De zweefparasol, het woord zegt het al, hangt dan over de tuintafel heen. Je kunt de zweefparasol zo draaien dat je zelf bepaalt waar de schaduw valt. Dit type is vaak een grote parasol dat een groot oppervlak van de tuin kan verkoelen.

Stokparasol: De stokparasol, ook wel een staande parasol, is de uitvoering zoals we die voornamelijk kennen. Een stokparasol is uitermate geschikt voor een ronde tafel met een gat in het midden waar de vrijstaande parasol in komt te staan. Het grote verschil tussen de twee soorten parasols zit hem voornamelijk in de kantelfuncties. Een stokparasol is meer bedoeld om in één stand te staan, terwijl je een zweefparasol in verschillende richtingen kunt kantelen. Een stokparasol is vaak in kleinere versies verkrijgbaar, wat weer beter past als je een kleine tuin hebt.

Wanneer je de parasol niet gebruikt en deze ingeklapt staat is het aan te raden deze te bedekken met een mooie parasolhoes. Zo voorkom je dat vuil zich gaat nestelen op de stof van de parasol. Met een parasolhoes houd je jouw parasol schoon, waardoor deze ook weer langer meegaat! Naast dat het hygiënisch is, is het uiteraard ook mooier voor het oog dan wanneer er vlekken op zitten. Als je een parasol gaat kopen, raden wij dus ook altijd aan een parasolhoes aan te schaffen.

Een parasol gaat samen met een goede parasolvoet. Met als simpele reden dat deze op een veilige manier moet kunnen blijven staan. Een parasol met voet voorkomt dat de parasol wegwaait wanneer er een rukwind onder komt. Parasolvoeten vind je bij Fonteyn in verschillende materialen van stevige kwaliteit. Of je nu kiest voor de klassieke stokparasol of zweefparasol, ze hebben beide een sterke parasolhouder nodig en zijn daarom essentieel om van jouw parasol te kunnen genieten.

Ben je op zoek naar een speciale aanbieding voor jouw parasol? Houd dan altijd onze actuele aanbiedingen in de gaten in de parasol outlet. Shop je parasol online of kom langs in onze showroom, waar wij met plezier een passende parasol voor je uitzoeken en jou voorzien van het beste advies. Wij kopen onze parasols en andere tuinspecialiteiten op grote schaal in. Hierdoor garanderen wij zelf de hoge kwaliteit en zijn wij in staat om scherpe prijzen te hanteren. Je kunt de parasol naar keuze direct meenemen, door ons laten bezorgen of je kunt je parasol online kopen. Wij leveren vrijwel direct uit onze eigen 60.000 m3 grote opslagruimte.