230 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

230 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

In onze Outdoor Living Mall ligt ons sfeervolle tuin inspiratie centrum met een uitgebreide keuze aan parasols van hoge kwaliteit. In onze showroom wandelt u op uw gemak langs diverse tuinkamers en kunt u onze parasols van dichtbij bekijken. Naast parasols shopt u ook diverse parasol accessoires, tuinsets, loungesets, ligbedden en andere tuinmeubelen. Komt u langs in onze showroom om inspiratie op te doen voor de perfecte tuininrichting? Wij zijn 6 dagen per week voor u geopend. U vindt bij Fonteyn grote parasols die passen in iedere tuin. Ziet u zichzelf al genieten in het zonnetje in de koele schaduw? En kiest u dan liever voor een stokparasol of een zweefparasol? Wij helpen u graag opweg!

Zweefparasol: Een zweefparasol heeft als grootste voordeel dat u de parasolvoet naast de tafel kunt plaatsen. De stok van de parasol (waar het doek aan hangt) bevindt zich bij een zweefparasol ook aan de zijkant van het doek, waardoor de stok niet door het midden loopt en u niet genoodzaakt bent rondom de parasol te zitten, maar plaats kunt nemen waar u wilt. De zweefparasol, het woord zegt het al, hangt dan over de tuintafel heen. U kunt de zweefparasol zo draaien dat u zelf bepaalt waar de schaduw valt. Dit type is vaak een grote parasol dat een groot oppervlak van de tuin kan verkoelen.

Stokparasol: De stokparasol, ook wel een staande parasol, is de uitvoering zoals we die voornamelijk kennen. Een stokparasol is uitermate geschikt voor een ronde tafel met een gat in het midden waar de vrijstaande parasol in komt te staan. Het grote verschil tussen de twee soorten parasols zit hem voornamelijk in de kantelfuncties. Een stokparasol is meer bedoeld om in één stand te staan, terwijl u een zweefparasol in verschillende richtingen kunt kantelen. Een stokparasol is vaak in kleinere versies verkrijgbaar, wat weer beter past als u een kleine tuin heeft.

Wanneer u de parasol niet gebruikt en deze ingeklapt staat is het aan te raden deze te bedekken met een mooie parasolhoes. Zo voorkomt u dat vuil zich gaat nestelen op de stof van de parasol. Met een parasolhoes houdt u uw parasol schoon, waardoor deze ook weer langer meegaat! Naast dat het hygiënisch is, is het uiteraard ook mooier voor het oog dan wanneer er vlekken op zitten. Als u een parasol gaat kopen, raden wij dus ook altijd aan een parasolhoes aan te schaffen.

Een parasol gaat samen met een goede parasolvoet. Met als simpele reden dat deze op een veilige manier moet kunnen blijven staan. Een parasol met voet voorkomt dat de parasol wegwaait wanneer er een rukwind onder komt. Parasolvoeten vindt u bij Fonteyn in verschillende materialen van stevige kwaliteit. Of u nu kiest voor de klassieke stokparasol of zweefparasol, ze hebben beide een sterke parasolhouder nodig en zijn daarom essentieel om van uw parasol te kunnen genieten.

Bent u op zoek naar een speciale aanbieding voor uw parasol? Houdt dan altijd onze actuele aanbiedingen in de gaten in de parasol outlet. Shop uw parasol online of kom langs in onze showroom, waar wij met plezier een passende parasol voor u uitzoeken en u voorzien van het beste advies. Wij kopen onze parasols en andere tuinspecialiteiten op grote schaal in. Hierdoor garanderen wij zelf de hoge kwaliteit en zijn wij in staat om scherpe prijzen te hanteren. U kunt de parasol van uw keuze direct meenemen, door ons laten bezorgen of u kunt uw parasol online kopen. Wij leveren vrijwel direct uit onze eigen 60.000 m3 grote opslagruimte.