1219 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Sauna’s in allerlei soorten, formaten en modellen

Sauna’s leveren wij in diverse soorten, formaten en modellen van gerenommeerde saunamerken en ons eigen huismerk. Doordat wij onze producten op grote schaal inkopen, kunnen wij een sauna tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. In onze 60.000 m3 grote opslag hebben wij vrijwel ieder type sauna op voorraad, zodat we de sauna van jouw keuze direct kunnen leveren. Je kunt dus zo snel mogelijk van jouw nieuwe sauna genieten.

Een sauna op maat

Misschien wil je de ruimte waar de sauna moet komen te staan volledig benutten? Of moet de sauna in een hoek of onder een schuin dak worden geplaatst? Wij regelen het. Bij Fonteyn vervullen wij jouw wensen met een op maat gemaakte sauna. Je hoeft geen dure welness meer te bezoeken, maar je kunt gewoon heerlijk in jouw eigen omgeving genieten van een sauna. Breng een bezoek aan onze Outdoor Living Mall en wij tonen jou ons assortiment onze sauna's, waaronder:

  • Infrarood cabine's
  • Traditionele Finse sauna's
  • Buiten sauna's
  • Barrelsauna's

Een sauna kopen bij Fonteyn

Je kunt natuurlijk altijd via onze webshop een sauna kopen. Echter, het is ook mogelijk om een sauna te bekijken in onze showroom. Onze gespecialiseerde adviseurs zullen hier elke werkdag jou te woord staan om gespecialiseerd advies te geven. Heb je bepaalde wensen voor jouw sauna? Laat het dan gelijk weten. Onze adviseurs voorzien je graag van voldoende informatie om de juiste beslissing te kunnen nemen. Een sauna kopen doe je natuurlijk bij Fonteyn Outdoor Living Mall.

Wil je een sauna kopen maar heb je nog vragen? Dan kun je ons bereiken op het telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040 of middels het contactformulier.