231 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

231 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Een metalen tuinhuis is ideaal om uw tuinspullen in op te bergen, zodat deze lang meegaan. Een tuinschuur van metaal is een materiaalsoort met goede kwaliteit, waardoor deze een lange levensduur heeft. Onze metalen tuinhuisjes zijn er in verschillende kleuren en formaten, waardoor u er altijd een vindt die bij u past! 

Een tuinberging biedt oneindig veel voordelen. Ze zijn praktisch en u kunt er veel kanten mee op. Een metalen tuinhuis is niet alleen praktisch, maar ze staan ook nog eens prachtig in uw tuin. Doordat u spullen op kunt bergen, creërt u meer ruimte. 

Een metalen tuinschuur van Fonteyn is scherp geprijsd. Service staat bij Fonteyn op één. Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren.

Wilt u meer weten over onze metalen tuinhuizen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: