27 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Rechthoekige zwembaden

Ben je op zoek naar een mooi zwembad voor in de tuin? Rechthoekige zwembaden zijn geschikt voor veel tuinen, dus misschien ook wel voor die van jou. Een rechthoekig opzetzwembad om heerlijk te ontspannen of een groot polyester zwembad waarin je baantjes kunt trekken: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij Fonteyn hebben we een groot assortiment aan rechthoekige zwembaden. Heb je inspiratie nodig? Je kunt ons online assortiment bekijken, maar het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze grote showroom van 35000m2 in Uddel!

Waarom een rechthoekig zwembad?

Rechthoekige zwembaden zijn razend populair en worden veel verkocht. Dat heeft te maken met het feit dat deze zwembaden geschikt zijn voor veel verschillende tuinen. Met een zwembad dat rechthoekig is, benut je het oppervlak van jouw tuin optimaal. Rechthoekige zwembaden zijn er bovendien in veel verschillende soorten en materialen. Zo kun je kiezen voor een polypropyleen zwembad, maar ook een polyester zwembad of opzetzwembad is mogelijk. Of je nu voor een klein zwembad gaat om lekker in te relaxen, of voor een groot zwembad om fanatiek in te zwemmen: bij Fonteyn vind je altijd een rechthoekig zwembad dat aan jouw wensen voldoet. 

De voordelen van een rechthoekig zwembad op een rij

Waarom een zwembad met rechthoekige vorm van Fonteyn?

Fonteyn staat voor hoge kwaliteit. We werken met duurzame materialen en gebruiken de nieuwste technieken om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Het assortiment van Fonteyn bestaat uit vele rechthoekige zwembaden, die gemaakt zijn van verschillende materialen en uitgevoerd zijn in verschillende afmetingen. We geven altijd advies op maat, om jou de beste keuze te laten maken. 

Rechthoekig zwembad kopen? Naast ons grote assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Voor inspiratie voor deze zwembaden kun je hier online een kijkje nemen, maar als je onze rechthoekige zwembaden graag in het echt wilt bewonderen, verwelkomen we je graag in onze grote showroom in Uddel.