24 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Bestway zwembad kopen bij Fonteyn?

Zwembaden zijn één van onze passies en specialiteiten. Uit deze passie putten wij al het enthousiasme waarmee we dagelijks te werk gaan. We zijn er daarnaast gedreven om jou honderd procent tevreden te stellen met jouw eigen Bestway zwembad. Daar slagen wij in door je Bestway zwembaden aan te bieden van de beste kwaliteit. Wij werken strikt met duurzame materialen, zodat je lang van jouw Fonteyn Bestway zwembad kunt genieten. Goede service bieden staat bij ons op nummer één.

Direct jouw Fonteyn Bestway zwembad meenemen?

Na aankoop van een Bestway zwembad kun je altijd een beroep op ons doen als je ons nodig hebt. Wij stellen doen er alles aan dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw Bestway zwembad. Fonteyn beschikt over een ruime voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3, waarin veel van onze Bestway zwembaden op voorraad liggen. Je kunt jouw gekozen Bestway zwembad dan ook vrijwel altijd direct meenemen, zodat je die dezelfde dag nog op kunt zetten!

Verschillende soorten Bestway zwembaden

Je vindt bij ons verschillende soorten Bestway baden. Denk hierbij aan: een bestway zwembad met pomp of eentje zonder. Maar ook baden met verschillende afmetingen, zodat er in iedere tuin eentje thuis past. Dus kies jij voor de Bestway zwembad 300 x 201 x 66 cm? Of past de Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm beter bij je. Je vindt het allemaal in ons assortiment! Ook shop je bij Fonteyn een Bestway zwembad in het rond of rechthoekig: het is maar net welke vorm jouw voorkeur heeft en het mooist past in jouw tuin.

Voordelen van een Bestway zwembad

Een Bestway zwembad opzetten? Dat doe je met gemak, binnen no-time, wanneer je maar wil. Even behoefte aan verkoeling tijdens een warme zomerdag? Met een Bestway zwembad haal je de zomer en heerlijke ook verkoeling in huis. Ook voor de kinderen is het een fijne plek om te spelen, waardoor je nergens meer heen hoeft. Met een Bestway zwembad was ontspanning nog nooit zo dicht bij huis! Wil je meer weten over onze Bestway zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.