8 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

8 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

Zwembaden zijn één van onze passies. Uit deze passie putten wij al het enthousiasme waarmee we dagelijks te werk gaan. We zijn er daarnaast op gebrand om u honderd procent tevreden te stellen met uw eigen Bestway zwembad. Daar slagen wij in door u enkel Bestway zwembaden aan te bieden van de beste kwaliteit. Wij werken strikt met duurzame materialen, zodat u lang van uw Bestway zwembad kunt genieten. Ook service vinden wij belangrijk.

Na aankoop van een Bestway zwembad kunt u altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk weer te laten genieten van uw Bestway zwembad. Fonteyn beschikt over een ruime voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3, waarin veel van onze Bestway zwembaden op voorraad liggen. U kunt het Bestway zwembad van uw keuze dan ook vrijwel altijd direct meenemen, zodat u er dezelfde dag nog van kan genieten.

Een Bestway zwembad zet u binnen no-time op, wanneer u maar wilt. Even behoefte aan verkoeling tijdens een warme zomerdag? Met een Bestway zwembad haalt u de zomer, maar ook verkoeling in huis. Ook voor de kinderen is het een heerlijke plek om te spelen en hoeft u nergens heen. 

Wilt u meer weten over onze Bestway zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: