99 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Een BBQ smoker is niet alleen qua look anders dan de reguliere barbecues, maar ook qua functionaliteiten. Wat een BBQ smoker uniek maakt is dat het de mogelijkheid biedt om vlees te roken of langzaam te garen, zonder dat u het direct boven de hittebron plaatst. Dit maakt de kans op aangebrand vlees kleiner. Ook krijgt het vlees een heerlijke gerookte, unieke smaak. Met een BBQ smoker kunt u uw diner net even iets extra’s geven. Daarnaast zijn deze barbecues een lust voor het oog en staan ze prachtig in iedere tuin.

U kunt de BBQ met smoker gebruiken voor satéstokjes, hamburgers en anders vlees. Maar deze barbecue leent zich het best voor grote stukken vlees, zoals een goede steak. Deze barbecue werkt nét even iets anders dan u misschien gewend bent, zo duurt het garen van het vlees over het algemeen langer. Het is goed om uzelf van te voren te laten adviseren hoe de smoke barbecue het best te gebruiken is.

U vindt bij Fonteyn goede bbq smoker aanbiedingen. Graag verwelkomen wij u in onze grootste Outdoor Living Mall van Europa. Met keuze uit meer dan 1000 producten vindt u hier altijd wat u zoekt. Onder het genot van een kop koffie adviseren- en helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen staat bij Fonteyn op nummer één.

Wilt u meer weten over onze barbecue smokers? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: