5 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Een opblaaszwembad is gemakkelijk én comfortabel

Een opblaaszwembad zet je gemakkelijk op, wanneer het jou of jullie uitkomt. De filterpomp vormt in het opblaasbare zwembad een onmisbare schakel bij het op peil houden van de waterkwaliteit. De pomp zorgt voor de circulatie en de filter haalt alle vuildeeltjes uit het water. Is de zomer weer voorbij? Dan heb je het zwembad met het grootste gemak weer afgebroken. Met een opblaasbad heb je ieder jaar weer groot zwemplezier.

Opblaaszwembaden zijn ideaal voor iedereen

Zowel voor volwassenen als kinderen is een opblaasbaar zwembad ideaal. Al een hele lange tijd is het gebruikelijk om een opblaasbad in de tuin te hebben om te verkoelen, en voor de kinderen is het een heerlijke plek om in te spelen. Een opblaasbaar zwembad levert gegarandeerd verkoeling én plezier in het voorjaar en de zomerdagen. Je vindt bij Fonteyn een opblaaszwembad in verschillende formaten. Zo kiest je er een die perfect in jullie tuin past.

Opblaas zwembad kopen bij Fonteyn

Jouw of jullie zomer comfortabel maken met een opblaas zwembad? Bij Fonteyn vind je alle tuin specialiteiten onder één dak. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen is erg belangrijk voor ons. Kom langs in Europa’s grootste Outdoor Living Mall! Wil je meer weten over onze opblaasbare zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.