22 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

22 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

De tuinkasten van Fonteyn zijn er in verschillende afmetingen, van klein tot groot, voor iedere tuin wat wils. Een tuinkast van hout of een metalen tuinkast, u vindt het bij ons. Ook zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kiest u een tuinkast die precies aan uw wensen voldoet. U kunt ze gebruiken om gereedschap op te bergen of andere spullen die u buiten gebruikt. Tuinkasten kunnen ook worden gebruikt om afvalcontainers te camoufleren. Dit oogt een stuk mooier.

Naast een praktische opbergruimte is een tuinkast ook nog eens een mooie decoratie item voor uw tuin. U kunt kiezen voor een tuinkast zonder- of met een of twee deuren. Een open tuinkast dient zich ideaal aan om mooie potten of bloemen in te plaatsen. Kies voor een Biohort tuinkast of een van onze andere top merken om een mooie touch te geven aan uw tuin. 

Shop online of kom langs in Europa’s grootste outdoor living mall en laat u informeren én inspireren door onze experts. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze tuinkasten vrijwel altijd direct uit voorraad leveren. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u meer weten over onze tuinkasten? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: