17 Artikelen

Top 10
Filteren
  • 1
  • 2
per pagina
Top 10
Filteren


TRAEGER GRILLS

DE ORIGINAL WOOD PELLET GRILL

Traeger heeft de originele hout gestookte grill zo'n dertig jaar geleden uitgevonden in Mt. Angel, Oregon. We zijn nog steeds de nummer 1 in de branche als het gaat om de verkoop van hout gestookte grills, omdat we al tientallen jaren lang de kunst van het koken op hout hebben kunnen verfijnen.


Pellet bbq: een culinair hoogstandje

De Pellet Barbecue brengt een flinke lading mogelijkheden met zich mee: grillen, roken, bakken, braden en stoven, dat kan allemaal met één excellent werktuig. Omdat de pellet grill automatisch het werk voor u doet, hoeft u er haast niet naar om te kijken. Ondertussen kunt u tijd doorbrengen met familie en vrienden. Het enige wat u hoeft te doen is de opslagtank vullen met voldoende pellets, de temperatuur invullen van uw voorkeur, en voilà: de pellet barbecue gaat voor u aan de slag.

Het hele jaar genieten met een pellet barbecue

De barbecue maakt gebruik van houtpellets die in een pellettank gaan, en hier zijn de volgende voordelen aan verbonden: de gerechten worden perfect gaar, krijgen de perfecte smaak, en de temperatuur blijft constant. Dit alles komt tot stand door pellets die worden opgestookt met een warme-element. De hitte circuleert vervolgens door de grill en daarbij komt aroma vrij. Zodoende krijgt de pellet barbecue het voor elkaar om de beste smaaksensatie naar boven te brengen. Het is tevens mogelijk uit verschillende smaken te kiezen om het gerecht telkens een andere twist te geven. Er kan gekozen worden uit smaken als kers, appel en eik.

Pellet Barbecue kopen bij Fonteyn

Je kunt altijd langskomen in onze showroom, maar het is ook mogelijk om een barbecue online te bestellen. Binnen enkele dagen wordt de barbecue bij u bezorgd. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 0577 456040 of het formulier op de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Wil je meer weten over onze pellet barbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.