44 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

44 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Bij Fonteyn is de keuze aan ligbedden werkelijk enorm. Ongeacht uw voorkeur of smaak, bij ons vindt u altijd een loungebed die bij u in de smaak zullen vallen. De banken komen in veel verschillende uitvoeringen en thema’s, zoals trendy, klassiek, landelijk of retro. Dat ontdekt u natuurlijk pas echt wanneer u ons vernieuwde tuinmeubel inspiratie centrum bezoekt. Hier wandelt u langs tientallen inspiratievolle tuinkamers met de nieuwste ligbedden en andere tuinmeubelen. Onze medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte ligbedden.

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen wensen voor een ligbed. U heeft uw eigen smaak qua uiterlijk, maar ook omdat u bepaalde eisen stelt. Is uw ligstoel bijvoorbeeld geschikt voor intensief gebruik, robuust genoeg voor spelende kinderen en huisdieren of bestand tegen vorst, vocht en andere weersinvloeden? Wij geven u hier graag advies over. Dankzij onze jarenlange ervaring als grootste aanbieder zijn wij daarbij in volle overtuiging van de kwaliteit, want wij weten alles over loungesets, ligbedden en tuinmeubelen. Ligbedden in de tuin zijn perfect te bestellen bij Fonteyn. Daarom kopen ook veel tuingenieters hun ligbededen bij Fonteyn! De plek om een loungebed voor buiten te kopen.

Wilt u online alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe ligbed? Kijk dan nog even verder in onze online shop. Vergelijk een ligbed bij Fonteyn op materiaal, prijs, grootte en merk. Voor iedere wens hebben wij zeker een geschikt ligbed klaarstaan. Bestellen kan ook online. Wij kunnen de meeste ligbedden direct uit eigen opslag leveren.

Bij Fonteyn testen wij onze ligbedden altijd op tientallen punten. Bij Fonteyn waarborgen wij hoge kwaliteit én gunstige prijzen. Dat merkt u! Onze ligbedden stralen luxe en kwaliteit uit doordat ze gemaakt zijn van zeer duurzame materialen. Mocht u nog niet zeker zijn over een heerlijk ligstoel, dan kunnen onze adviseurs u elke dag desgewenst advies geven. Daarnaast is er ook vrijwel elke werkdag een styling-adviseur aanwezig, om te bekijken of het gewenste bed ook bij uw tuin past. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste aankoop doet!

Wilt u online alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe ligbedden? Kijk dan nog even verder in onze online shop. Vergelijk diverse ligbedden op materiaal, prijs, grootte en merk. Voor iedere wens hebben wij zeker een geschikt ligbed klaarstaan. Bestellen kan ook online. Wij kunnen de meeste ligbedden direct uit eigen opslag leveren.

Zodra u een ligbed van Fonteyn bestelt, zorgen wij ervoor dat het ligbed snel bij u thuis is. Wij leveren direct vanuit onze 60.000 m3 grote opslag. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 0577 456040 of vul het contactformulier in.

Naast het bekijken van ons online ligbedden assortiment, bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom van ruim 35.000 m2 groot. Onze stylisten en tuinmeubel experts hebben hier tientallen tuininspiratie kamers gemaakt waar u op uw gemak langs wandelt. Zo krijgt u direct een goed beeld van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van ligbedden en andere tuinmeubelen. Onze medewerkers staan u graag te woord en kiezen met plezier een passende ligbed voor u uit.