Houd het bad mooi met onze zwembad accessoires

Op warme zomerdagen zoeken we allemaal wel eens naar verkoeling in de vorm van een heerlijke duik in het zwembad. Wie de luxe heeft van een eigen zwembad in de tuin, dient dit zwembad wel de juiste verzorging te geven, opdat er keer op keer weer van genoten kan worden. Onze zwembad accessoires bieden hiervoor uitkomst. Met ons brede aanbod van onder andere filters, afdekzeilen en heaters houd je het zwemwater in het zwembad mooi schoon en op aangename temperatuur tijdens de wat koudere dagen. Bovendien stap je met één van onze buitendouches zelf ook fris en fruitig in het zwembad. Met onze zwembad accessoires wordt het pas echt genieten.

Onze zwembad accessoires uitgestald

In onze riante showroom van maar liefst 35.000 m2 hebben we veel van onze zwembad accessoires breed uitgestald. Naast ons ruime assortiment zwembaden, hebben we ook voor ieder type zwembad de juiste accessoires. Onze adviseurs helpen je graag aan de zwembad accessoires die voor jouw situatie het best van toepassing zijn. Of je nu over een luxe metalen zwembad beschikt of over een budgetvriendelijk kunststof bad: bij Fonteyn

Waarom de zwembad accessoires van Fonteyn?

Dankzij onze jarenlange ervaring met zwembaden weten we welke zwembad accessoires je nodig hebt om jouw zwembad te onderhouden, zodat je er blijvend van kunt genieten. Deze zwembad accessoires zijn bij Fonteyn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, omdat we werken met strikt duurzame materialen. Dankzij onze 60.000 m3 grote voorraadkelder zijn de zwembad accessoires direct bij je af te leveren. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekend service. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Bekijk al onze accessoires voor zwembaden in onze webshop of laat je inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Wil je meer weten over onze zwembad accessoires? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.