87 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Languit in de loungestoel

Ervaar hoe fijn het is om te loungen in een eigen loungestoel buiten! Onze loungestoelen zijn beschikbaar in prachtige, diverse kleuren en materialen. Een loungestoel heeft bij ons altijd een streepje voor als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en comfort. In Nederland staan wij daarom bekend als de beste tuinmeubelwinkel van Nederland. Onze adviseurs kunnen je elke werkdag bijstaan met het maken van de juiste keuze. Daarbij letten wij op jouw wensen en behoeftes. Mocht je daarbij extra willen letten op styling, dan kun je altijd een beroep doen op Fonteyns eigen stylist. Zo weet je altijd zeker dat jouw loungestoelen bij de rest vande tuin passen.

Ruime keuze loungestoelen

Met een loungestoel creëer je een plek om tot rust te komen. Maar voor welk type moet je gaan? Bij het kiezen van loungestoelen is het allereerst natuurlijk van belang dat de stoel comfortabel zit en dat je er verschillende houdingen in kunt aannemen. Daarnaast kun je je keuze laten afhangen van het type materiaal. Ben je op zoek naar een meubelstuk dat eenvoudig te verplaatsen is? Dan zijn lichte materialen, zoals aluminium of wicker, materialen waarvoor je kunt kiezen. Of misschien vind je het wel belangrijk dat het een onderhoudsvriendelijk of duurzaam materiaal is? Benieuwd naar de voordelen of wil je meer informatie over de materialen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

Heb je interesse in de aanschaf van een loungestoel? De loungesets kun je zowel in onze Outdoor Living Mall als in onze webshop aanschaffen. In de winkel in Uddel staan tientallen loungestoelen sfeervol opgesteld. Wandel langs de diverse tuin kamers van Fonteyn en laat je inspireren! Wij staan hier zes dagen per week voor je klaar. Online bestellen is ook mogelijk. Ons gehele aanbod staat in de webshop voor je klaaren kan over het algemeen direct uit voorraad geleverd worden uit onze 60.000 m3 grote opslagruimte.