122 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

122 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Ervaar hoe fijn het is om te loungen in uw eigen loungestoel buiten! Een loungestoel van Fonteyn is beschikbaar in prachtige, diverse kleuren en materialen. Een loungestoel heeft bij ons altijd een streepje voor als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en comfort. In Nederland staan wij daarom bekend als de beste tuinmeubelwinkel van Nederland. Onze adviseurs kunnen u elke werkdag bijstaan met het maken van de juiste keuze. Daarbij letten wij op uw wensen. Mocht u daarbij extra willen letten op styling, dan kunt u altijd een beroep doen op Fonteyns eigen stylist. Zo weet u altijd zeker dat uw loungestoelen bij de rest van uw tuinmeubelen passen.

Met een loungestoel van Fonteyn creëert u een plek om tot rust te komen. U kunt daarbij kiezen voor een loungestoel met, of zonder kussens. Of u nu houdt van moderne loungestoelen of juist klassieke; wij hebben het allemaal. Kies voor een loungestoel gemaakt van wicker, hout, aluminium of kunststof.

Hebt u interesse in de aanschaf van een loungestoel? Dan kunt u deze zowel online als in onze Outdoor Living Mall aanschaffen. In de winkel in Uddel staan tientallen loungestoelen sfeervol opgesteld. Wandel langs de diverse tuin kamers van Fonteyn en laat u inspireren! Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Online bestellen is ook mogelijk. Ons gehele aanbod staat in de webshop voor u klaar.

Wij kopen onze loungestoelen op grote schaal in. Vervolgens slaan wij ze op in onze 60.000 m3 grote opslagruimte. Dat is niet alleen voordelig voor ons, maar zeker ook voor u! Een loungestoel van Fonteyn is daardoor altijd gunstig geprijsd. Uw loungestoel kunt u vrijwel direct meenemen of laten bezorgen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen aan ons? Neem contact op met Fonteyn via telefoonnummer 0577 45 60 40 of het contactformulier.

Snel naar: