1 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Wat is een hybride warmtepomp?

Bespaar eenvoudig energie deze winter! Neem een innovatieve warmtepomp om kosten te verlagen op jouw energierekening. De hybride warmtepomp van Fonteyn is een gebruiksvriendelijke, efficiënte en energiebesparende oplossing om jouw vloerverwarming te verwarmen. Door warmte uit de buitenlucht te halen, is jouw huis zo verwarmd. Ook voor een minder goed geïsoleerd huis is een hybride warmtepomp geschikt. Een hybride warmtepomp functioneert via stroom en heeft een aansluiting op de cv-ketel. Toch verbruikt het veel minder energie dan bij normaal elektrisch verwarmen.

Bespaar op jouw gasrekening

Wist je dat je met de juiste isolatie wel van 40 tot 60 procent kunt besparen op je gasrekening? Bij een gasverbruik van meer dan 750 m³ per jaar is het een rendabele keuze. Een warmtepomp is geschikt om aan te sluiten op een klassiek verwarmingssysteem, maar ook uiterst handig bij vloerverwarming. Naast dat het goed is voor de portemonnee, help je ook het milieu door op een duurzamere manier te verwarmen, vooral als de gebruikte stroom is opgewekt door zonnepanelen. De hybride warmtepompen van Fonteyn zijn compact en direct leverbaar uit de voorraad. Begin vandaag met besparen!

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de warme deeltjes van de koude buitenlucht en grondwater rondom jouw huis. De compressor in de pomp verwarmt de buitenlucht verder en zorgt ervoor dat de temperatuur van de vloerverwarming stijgt naar een aangename temperatuur. De warmtepomp verwarmt het grootste gedeelte van jouw woning. Tijdens de echt koude periodes vult de cv-ketel aan. De cv-ketel verwarmt ook het water voor in de keuken en badkamer.  Zo zit je er toch warm en gezellig bij deze winter!

Hoeveel stroom verbruikt een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en gas. Het verbruik is afhankelijk van de isolering van het huis en de samenstelling van het huishouden.

De voordelen van een Fonteyn warmtepomp op een rijtje:

  • Bespaar eenvoudig energie
  • Aan te sluiten op verschillende verwarmingssystemen
  • Een lagere energierekening
  • Kan ook koelen bij extreem warme buitentemperaturen
  • Compact
  • Direct leverbaar

Warmtepomp kopen voor in huis bij Fonteyn?

Twijfel jij nog om een warmtepomp te kopen? Onze experts staan 6 dagen per week voor jou klaar! Fonteyn beschikt over de kennis om jou te adviseren bij het kopen van een hybride warmtepomp. Neem contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom in Uddel.