12 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Geniet onder een paviljoen van Fonteyn

Paviljoenen zien we veelal in parken, maar ook steeds meer in de achtertuin. Met een tuinpaviljoen van Fonteyn creëer je in jouw tuin binnen een handomdraai een fijne hoek om te relaxen in de schaduw op warme zomerdagen of om droog te zitten tijdens een regenachtige avond. Met een paviljoen als overkapping maak je jouw tuin gezellig en kun je altijd de verse lucht van de natuur inademen. Wat wil je nog meer? Graag vertellen we jou waarom je liever nog vandaag dan morgen een paviljoen moet kopen!

Het gemak van een tuinpaviljoen

Wat een tuinpaviljoen zo perfect maakt is dat het bijgebouwd verschillende functies heeft, waardoor je er veel gebruik van kunt maken en er ieder seizoen het uiterste genot uit kunt halen. Zo gebruik je dit kleine bijgebouw (dat losstaat van je woning) voor ontspanning, maar ook voor recreatieve doeleinden is een tuinpaviljoen de perfecte toevoeging. Een partytent huren? Die vraag kun je over de reling gooien. Met jouw paviljoen heb jij een permanente, mooie en gezellige plek om samen te komen tijdens een feestje. Het voordeel aan een paviljoen is namelijk dat deze zijwanden bevat, die weer op allerlei manieren te stijlen zijn. Bijvoorbeeld met meer beschutting of juist meer open. Hierdoor heb je altijd een droge ruimte en plek met schaduw in jouw tuin. Een echte eye-catcher in de tuin om op ieder moment van elk seizoen van jouw tuin te genieten.

De voordelen een tuinpaviljoen

Je hebt het hierboven al kunnen lezen, met een paviljoen kun je gegarandeerd een mooie tijd beleven. Je hebt een plek die je gebruikt in verschillende situaties, en plek om af te koelen in de zomer, en ruimte waar je altijd droog zit, een magische plek die je woning een mooie uitstraling geeft, maar er is meer. Benieuwd naar nog meer voordelen van een paviljoen? Wij geven je nog een paar pluspunten cadeau:

  • Je kunt je tuinmeubelen onder de overkapping plaatsen, waardoor ze goed beschermd worden;
  • Doordat je comfortabel in de tuin kunt zitten met een paviljoen, vergroot je je leefruimte. Het wordt als het ware een verlengstuk van je woonkamer;
  • Het brengt extra sfeer aan je tuin. Al helemaal wanneer je dit leuk weet in te richten met meubels, planten, accessoires en warme verlichting!

Paviljoen kopen bij Fonteyn?

De paviljoenen van Fonteyn zijn gefabriceerd van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor gaat jouw tuinpaviljoen heel lang mee waardoor je er een leven lang van kan genieten. Daarbij kan je te allen tijde een beroep doen op de service van Fonteyn. Bij Fonteyn vinden we het namelijk belangrijk dat je tevreden bent en dat je dat de komende jaren ook blijft. Daarnaast kunnen wij bij Fonteyn dankzij onze ruime voorraad snel leveren, zodat je in een oogwenk vrolijk jouw tuin in kijkt onder je eigen paviljoen. Bekijk al onze mogelijkheden in onze webshop of laat je inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel. Je kunt onze adviseurs altijd raadplegen voor advies op maat. Met hun passie en deskundigheid kunnen zij aan de hand van jouw wensen een gericht advies geven voor een paviljoen waardoor je optimaal kunt genieten van jouw tuin.