28 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Geniet onder een paviljoen van Fonteyn

Paviljoenen zien we veelal in parken, maar ook steeds meer in de achtertuin. Met een tuinpaviljoen van Fonteyn creëer je in jouw tuin binnen een handomdraai een fijne hoek om te relaxen in de schaduw op warme zomerdagen of om droog te zitten tijdens een regenachtige avond. Met een paviljoen als overkapping maak je jouw tuin gezellig en kun je altijd een moment buiten spenderen in de natuur.

De voordelen van een paviljoen

Paviljoenen en priëlen worden in dezelfde categorie geplaatst. Ze hebben namelijk veel van elkaar weg. Het voordeel aan een paviljoen is dat deze zijwanden bevat, die weer op allerlei manieren te stijlen zijn. Bijvoorbeeld met meer beschutting of juist meer open. Hierdoor heb je altijd een droge ruimte en plek met schaduw in jouw tuin. Een paviljoen een lust voor het oog, aangezien de pilaren omringd kunnen worden met planten en bloemen. Een echte eye-catcher in de tuin om op ieder moment van elk seizoen van jouw tuin te genieten.

Waarom een paviljoen van Fonteyn?

De paviljoenen van Fonteyn zijn gefabriceerd van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor gaat jouw paviljoen heel lang mee waardoor je er een leven lang van kan genieten. Daarbij kan je te allen tijde een beroep doen op de service van Fonteyn. Bij Fonteyn vinden we het namelijk belangrijk dat je tevreden bent en dat je dat de komende jaren ook blijft. Daarnaast kunnen wij bij Fonteyn dankzij onze ruime voorraad snel leveren, zodat je in een oogwenk vrolijk jouw tuin in kijkt onder je eigen paviljoen.


Bekijk al onze mogelijkheden in onze webshop of laat je inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel. Je kunt onze adviseurs altijd raadplegen voor advies op maat. Met hun passie en deskundigheid kunnen zij aan de hand van jouw wensen een gericht advies geven voor een paviljoen waardoor je optimaal kunt genieten van jouw tuin.