11 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

11 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Met een prieel van Fonteyn voorziet u uw tuin in een handomdraai van een gezellige hoek waar u tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt wegdommelen in de koele schaduw. Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch. Op die manier verandert u uw tuin in een sfeervolle plek waar het nog gezelliger vertoeven is.

Priëlen zijn er in vele soorten en maten. Bij Fonteyn heeft u de keuze uit een ruim aanbod van verschillende priëlen. Van geheel open priëlen voor tijdens de warme zomerdagen, tot priëlen voorzien van wanden voor wat meer beschutting. In onze riante showroom staan de meeste van onze priëlen inspirerend voor u opgesteld zodat we u een goede sfeerimpressie kunnen geven van wat een prieel aan uw tuin kan toevoegen. Wie meer inspiratie nodig heeft, kan daarvoor altijd één van onze adviseurs raadplegen. Met hun passie en deskundigheid kunnen zij u aan de hand van uw wensen een gericht advies geven voor het juiste prieel in uw tuin.

De priëlen van Fonteyn zijn gefabriceerd van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor gaat uw prieel heel lang mee waardoor u er uw leven lang van kunt genieten. Daarbij kunt u te allen tijde een beroep doen op de service van Fonteyn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent en dat u dat de komende jaren ook blijft. Daarnaast kunnen wij dankzij onze enorme voorraad snel leveren, zodat u binnen een mum van tijd verliefd uw tuin in kijkt onder uw eigen prieel.

Bekijk al onze mogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Snel naar: