381 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


De voordelen van een tuinhuis

Een tuin is al lang niet meer slechts een verlengde van het huis. Het is een belangrijk onderdeel geworden van de hele woonomgeving. Omdat steeds meer mensen zich realiseren wat de meerwaarde van de tuin is, wordt er veel gekeken naar mogelijkheden om de tuin te verrijken. Als het hierop aankomt, denken mensen vaak direct aan een tuinhuis. Dat is niet eens zo gek. Een tuinhuis biedt namelijk zowel functioneel voordeel als grote decoratiewaarde. Hieronder lees je waarom een tuinhuis onmisbaar is in de tuin.

  • Handige opbergplaats: Een tuinhuis kan erg handig zijn om je spullen in op te bergen. Zo kun je tuinmeubelen in de winter hier herbergen. Zo worden ze beschermd tegen ernstige weersomstandigheden en blijven ze in goede staat, zodat je de volgende zomer er weer volop van kunt genieten. Ook voor spullen die je na een woonkamer restyling (tijdelijk) niet meer gebruikt, biedt een tuinhuis de ideale bergruimte. Sterker nog, deze woonspulletjes kun je tevens gebruiken om het tuinhuis wat leven in te blazen.
  • De natuur intenser beleven: Door een tuinhuis in je achtertuin te plaatsen, ben je ook dichterbij de natuur en kun je er met volle teugen van genieten. Vooral in de zomer, als de bloemen volledig in bloei staan en het zonnetje schijnt, is dit ideaal. Ook wanneer het regent, kun je vanuit je tuinhuis toch in verbinding zijn met de natuur. Verder biedt het ook voor kinderen een fantastische ervaring om lekker in de tuin te kamperen en volop buiten te zijn.
  • Beter ontspannen en tot rust komen: Af en toe heb je van die momenten waarop je even het huis uit wil gaan, maar toch in de buurt wil blijven. Een tuinhuis is een heerlijke plek waar je je terug kunt trekken en helemaal tot rust kan komen. Uitstekende plek om te vertoeven als je je in rust wilt voorbereiden op een belangrijke meeting, presentatie of schoolexamen. Een plek waar niemand je stoort.
  • Meer sfeer creëren in de tuin: Niet alleen brengt een tuinhuis extra sfeer in de tuin, het maakt je tuin ook een stuk gezelliger. Bovendien is een van de vele voordelen van een tuinhuis dat het vrijwel elke vorm kan aannemen, zodat je de tuin creatief kunt inrichten. Het meest ideaal zou zijn als de ramen precies op de plek worden geplaatst waar de zon naar binnen schijnt. Of wat dacht je van een tuinhuis met een open terras, waar je uitkijkt over de rijk beplante tuin?

Een tuinhuisje in jouw eigen stijl?

Kortom: een tuinhuis is niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw buitenruimte. En smaken verschillen. Gelukkig heeft Fonteyn een enorm uitgebreid aanbod in diverse uitvoeringen. Van een strak en modern tuinhuisje tot aan een traditioneel tuinhuis: bij Fonteyn vind je het allemaal. Ook wat betreft de afmetingen heeft Fonteyn veel verschillende opties. Misschien wil je jouw tuinhuisje straks als eenvoudige opbergruimte gebruiken? Dat kan prima. Maar ook als je op zoek bent naar een groter tuinhuis die als een extra kantoor, gastenverblijf of atelier moet dienen: kun je bij ons terecht. 

Goedkope tuinhuizen, maar wel van kwaliteit?

Naast verschillende merken, zoals Keter en Lugarde, verkoopt Fonteyn ook haar eigen scherp geprijsde Fonteyn tuinhuizen van topkwaliteit. De betaalbare tuinhuizen uit deze collectie worden met grote zorg door henzelf ontworpen. Doordat Fonteyn deze tuinhuizen op grote schaal produceert, kunnen zij hun tuinmeubels voor een scherpe prijs aanbieden - maar wel van hoge kwaliteit! Fonteyn controleert namelijk alle tuinhuizen zelf, waardoor hij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. 

Tuinhuis op maat laten maken

In onze inspiratievolle Outdoor Living Mall is altijd een medewerker aanwezig die jou kan begeleiden in jouw zoektocht naar een tuinhuis. Ook kun je in de showroom terecht als je een tuinhuis op maat wilt laten maken. Wij begrijpen namelijk dat iedere buitenruimte anders is en dus ook om een op-maat-gemaakte oplossing vraagt. Samen met het team van specialisten kun je jouw eigen droom-tuinhuis samenstellen aan de hand van de vele inspiratie die je in de Outdoor Living Mall vindt. 

Een tuinhuis kopen bij dé tuinhuizen specialist

Fonteyn staat bekend als dé tuinhuizen specialist. Onze medewerkers staan dan ook iedere werkdag voor jou klaar om advies te geven over de opbouw van een tuinhuis, maar ook over het type tuinhuis dat het best aansluit bij jouw wensen en behoeftes en hoe je jouw nieuwe tuinhuis kunt inrichten. Het kopen van een tuinhuis vergt namelijk veel oriëntatie, maar de medewerkers van Fonteyn zullen jou zowel online of in de showroom de gehele rit bijstaan. Onze tuinhuisjes kun je zowel in onze Outdoor Living Mall als in onze webshop vinden. Na een bestelling leveren wij de tuinhuizen met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij hem ook voor je op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Telefoonnummer: <a class="calltracker-fixed" href="tel://0031577456040" data-aen="AEN1097-1"><span class="calltracker" data-aen="AEN1097-1">+31 (0) 577 456 040</span></a>.</p>