11 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Het gemak van de Treager barbecue

De Traeger-barbecue werkt geheel automatisch en is daarom enorm gebruiksvriendelijk. Hoe dat werkt? De brandstof van de grill bestaat uit houtpellets. Afhankelijk van de ingestelde temperatuur wordt een bepaalde hoeveelheid pellets in de barbecue naar een ontstekingsstaaf verplaatst. Ook dit gaat geheel automatisch. Bij de ontstekingsstaaf verbranden de pellets, waardoor er warmte ontstaat. Deze warmte vult de grill en circuleert om het te bereiden gerecht. Via een klein soort schoorsteentje gaat de rook weer naar buiten.

De Traeger BBQ is meer dan een grill

Met de veelzijdige Traeger barbecues kun je nog veel meer dan alleen grillen. Zo kun je jouw gerechten ook roken, vlees mee braden, groenten stoven en taartjes bakken. Door de constante temperatuur en toevoeging van de smaakpellets zet je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel. Maar er is nog meer mogelijk! Wil je nog langer genieten nadat de barbecue uit is? De gezelligheid van het barbecueën hoeft niet te eindigen bij het dessert. Verleng de avond met de outdoor fire pit van Traeger. Het is eigenlijk een soort vuurkorf, maar dan van duurzaam hittebestendig materiaal. Heerlijk uitbuiken rondom het vuur!

De Traeger BBQ bij Fonteyn kopen?

De Traeger-barbecue is in Amerika al langere tijd een enorme hit. Nu wordt de barbecue ook in Nederland steeds populairder. En dat snappen we bij Fonteyn maar al te goed. Wil je meer weten over de Traeger-grills of ze eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in de showroom. Onze barbecue-experts staan voor je klaar en kunnen je er werkelijk alles over vertellen. De Traeger is natuurlijk ook eenvoudig via onze online webshop te bestellen.