76 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren


Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


De voordelen van tuinhuizen met overkapping

Met de aanschaf van een tuinhuis met overkapping kun je nog langer genieten van de tuin en creëert je tegelijkertijd een tweede woonoppervlak. Een plek rondom jouw woning om tot rust te komen. Een tuinhuis met overkapping kent vele voordelen. Is de temperatuur onaangename buiten? Dan verwarmt je het tuinhuis gemakkelijk. Is het een warme zomerdag? Dan biedt de tuinhuis overkapping een heerlijk koele plek in de schaduw.

Tuinhuis met overkapping als opbergruimte

Je bent aan het opruimen geslagen, maar hebt geen ruimte om alle (tuin-)spullen een tijdelijke plek te geven. Wij hebben dé oplossing voor je: een tuinhuis met overkapping. Deze staat niet alleen prachtig in de tuin, maar hij is ook nog eens éxtra praktisch. Door de overkapping heb je een nog groter oppervlak aan opbergruimte. Zo kun je bijvoorbeeld grotere spullen afschermen als het regent. Nu benut je niet alleen de ruimte binnenin het tuinhuis, maar gebruik je de buitenkant ook op een gunstige manier.

Tuinhuis met overkapping kopen bij Fonteyn

Een tuinhuis overkapping is multifunctioneel en biedt meerwaarde. Bij Fonteyn ontdek je een breed aanbod aan hoge kwaliteit tuinhuisjes met overkapping. Je kunt online shoppen of een bezoekje brengen aan ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter. Laat je informeren én inspireren door onze experts. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij bovendien de tuinhuisoverkapping vrijwel altijd direct uit voorraad leveren. Wil je meer weten over onze tuinhuizen met overkapping? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.