180 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren


Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Een tuinhuis kopen bij dé tuinhuizen specialist

Fonteyn staat bekend als dé tuinhuizen specialist. Onze medewerkers staan dan ook iedere werkdag voor jou klaar om advies te geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best aansluit bij jouw wensen en behoeftes en hoe je jouw nieuwe tuinhuis kunt inrichten. Het kopen van een tuinhuis vergt namelijk veel oriëntatie, maar de medewerkers van Fonteyn zullen jou zowel online of in de showroom de gehele rit bijstaan. 

Een tuinhuisje in jouw eigen stijl!

Smaken verschillen. Gelukkig heeft Fonteyn een enorm uitgebreid aanbod in diverse uitvoeringen. Van een strak en modern tuinhuisje tot aan een traditioneel tuinhuis: bij Fonteyn vind je het allemaal. Ook wat betreft de afmetingen heeft Fonteyn veel verschillende opties. Misschien wil je jouw tuinhuisje straks als eenvoudige opbergruimte gebruiken? Dat kan prima. Maar ook als je op zoek bent naar een groter tuinhuis die als een extra kantoor, gastenverblijf of atelier moet dienen: kun je bij ons terecht. 

Goedkope tuinhuizen, maar wel van kwaliteit?

Naast verschillende merken, zoals Keter en Lugarde, verkoopt Fonteyn ook haar eigen scherp geprijsde Fonteyn tuinhuizen van topkwaliteit. De betaalbare tuinhuizen uit deze collectie worden met grote zorg door henzelf ontworpen. Doordat Fonteyn deze tuinhuizen op grote schaal produceert, kunnen zij hun tuinmeubels voor een scherpe prijs aanbieden - maar wel van hoge kwaliteit! Fonteyn controleert namelijk alle tuinhuizen zelf, waardoor hij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. 

Tuinhuis op maat laten maken

In onze inspiratievolle Outdoor Living Mall is altijd een medewerker aanwezig die jou kan begeleiden in jouw zoektocht naar een tuinhuis. Ook kun je in de showroom terecht als je een tuinhuis op maat wilt laten maken. Wij begrijpen namelijk dat iedere buitenruimte anders is en dus ook om een op-maat-gemaakte oplossing vraagt. Samen met het team van specialisten kun je jouw eigen droom-tuinhuis samenstellen aan de hand van de vele inspiratie die je in de Outdoor Living Mall vindt. 

Tuinhuisjes online bestellen in de webshop

Onze tuinhuisjes kun je zowel in onze Outdoor Living Mall als in onze webshop vinden. Na een bestelling leveren wij de tuinhuizen met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij hem ook voor je op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040.