128 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

128 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

Een heerlijke tuinset, om van lange zomeravonden te genieten, koopt u natuurlijk bij Fonteyn. Wij zijn specialist op het gebied van tuinmeubelen. Met een tuinset in uw tuin kunt u elke avond heerlijk buiten genieten. Zelfs in de herfst, lente of winter is het mogelijk om te genieten van een tuinset. Helemaal in combinatie met een veranda, een terrasoverkapping en/of terrasverwarming. Heerlijke zomeravonden met een tuinset van Fonteyn, wie wilt dat nou niet?

Wij zijn trots op ons grote aanbod tuinsets. Deze presenteren wij in de inspirerende showroom. Hier wandelt u op uw gemak langs tientallen tuin inspiratie kamers. Hierdoor ziet u direct welke tuinset bij uw smaak past. Wij verkopen de beste tuinmeubelen-merken en bieden ook een zeer brede eigen collectie, waarmee wij altijd trendy en gunstig geprijsd zijn.

Bij de keuze van de ideale tuinset helpen wij u graag. Er zijn genoeg mogelijkheden! Vertel ons wat uw stijl is en hoe uw tuin eruit ziet. Neem bij een bezoek aan ons gerust wat foto’s van uw terras of balkon mee. Wij denken graag met u mee. Als u liever online uw tuinset wilt bestellen, dan staan wij u uiteraard ook telefonisch of per email te woord.

Op alle tuinsets in ons assortiment doen wij een eigen kwaliteitscontrole. Daardoor bent u er zeker van dat u een tuinset aanschaft die nog jarenlang meegaat. Wij doen direct zaken met bekende fabrikanten en kopen alle sets op grote schaal in. Dat betekent voor u dat u bij Fonteyn kunt rekenen op zeer gunstige prijzen. Wij leveren of bezorgen vrijwel direct uit onze 60.000 m3 grote opslagkelder.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over een Fonteyn tuinset? U bereikt ons op telefoonnummer 0577 456 040 of middels het contactformulier.