13 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Waarom een zwembad afdekzeil?

Een zwembad afdekzeil is een eenvoudige manier om je zwembad schoon te houden. Door het zwembad met zeil af te dekken, voorkom je dat er bladeren, bacteriën en ander vuil in het water terechtkomt. Ook kunnen zwembadzeilen dankzij hun isolerende werking helpen om de temperatuur van het water vast te houden. Kortom: investeer in het onderhoud van jouw zwembad met een zwembad afdekzeil!

Verschillende soorten afdekzeil voor het zwembad

Er zijn verschillende soorten zeilen voor het zwembad: afdekzeilen, winterzeilen, solarzeilen. Wat zijn de verschillen precies en waarvoor gebruik je elk zeil? 

  • Afdekzeil: Plaats een afdekzeil op het zwembad wanneer je dit niet gebruikt. Zelfs in de zomer zijn er periodes waarin je niet dagelijks zult zwemmen. Om te voorkomen dat er blaadjes, bacteriën en ander ongewenst vuil in het water terechtkomt, is het verstandig om het zwembad met zeil af te dekken. Zwembad afdekzeilen zijn er in vele formaten en vormen, zodat ze ieder zwembad op de juiste manier kunnen afdekken. Bij Fonteyn vind je afdekzeilen van het merk Bestway. Het afdekzeil Flowclear is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. 
  • Winterzeil: Met een winterzeil bescherm je het zwembad in de herfst en winter tegen vuil en algen. Dit sterke zeil is UV-bestendig en laat geen zonlicht door. Zo blijft het zwembad fris en is de voorjaarsschoonmaak een kleine moeite. Fonteyn verkoopt winterzeilen van het hoogkwalitatieve merk Antonsen. Het winterzeil is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Winterzeil van Antonsen is voorzien van een gaasstrook, voor de afvoer van regenwater. Het zeil heeft een zoom en is voorzien van ringen. Ook worden er spanrubbers en tegelverankeringen meegeleverd. Op deze manier is het zwembad goed beschermd tijdens de winterperiode. 
  • Solarzeil: In tegenstelling tot een afdekzeil, ligt een solarzeil direct op het water in het zwembad. Een solarzeil houdt vuil en regenwater tegen, terwijl het de warmte in het zwembad vasthoudt. Doordat een solarzeil weinig weegt, leg je dit zeil eenvoudig op het zwembad. De perfecte oplossing voor koele zomernachten! Bij Fonteyn kun je het Flowclear solarzeil van Bestway kopen in twee verschillende maten. 

Afdekzeil zwembad kopen bij Fonteyn

Ben je op zoek naar het beste zwembad afdekzeil? Bij Fonteyn vind je een ruim online assortiment aan verschillende soorten afdekzeilen, winterzeilen en solarzeilen voor het zwembad. Toch liever het afdekzeil in de showroom bekijken? Bezoek Europa’s grootste zwembadshowroom in Uddel en koop een afdekzeil voor het zwembad bij Fonteyn.