6 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

6 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Met een serre creëert u extra woonruimte. U laat een stukje van uw tuin overdekken om uw leefruimte te vergroten. Van deze extra ruimte kunt u bijvoorbeeld een eetgedeelte maken, die uitkijkt op uw tuin. Ook wordt een serre vaak gebruikt als hobby- of speelruimte, of om de keuken te vergroten. Kortom, u bepaald zelf waar u de serre voor benut! Een ding is zeker: het is een geweldige toevoeging voor uw huis.

Een glazen serre zorgt voor meer lichtinval in uw woning. We weten allemaal dat natuurlijk licht een positief effect heeft op onze gezondheid en productiviteit. Een serre is zeker een uitkomst als uw interieur wat donkerder is of wanneer natuurlijk licht in uw woning schaars is door een kleine hoeveelheid ramen. Een serre is een echte aanwinst, ook in de zomer! Op een warme zomerdag kunt u de deuren open zetten en zit u droog, mocht er een bui langs komen.

Heeft u bedacht waarvoor u een serre wilt? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in de grootste Outdoor Living Mall van Europa en laat u inspireren. Bij fonteyn heeft u keuze uit meer dan 1000 producten. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij bovendien onze serres vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze serres? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: