7 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Een serre biedt meer ruimte

Met een serre creëer je extra woonruimte. Serres overdekken namelijk een gedeelte van jouw tuin of terras, waardoor je de leefruimte buiten kunt vergroten. Van deze extra ruimte kun je bijvoorbeeld een eetgedeelte maken, waar je heerlijk op de tuin kunt uitkijken. Ook wordt een serre vaak gebruikt als hobby- of speelruimte, of om de woonkeuken te vergroten. Kortom, je bepaalt zelf waar je de serre voor benut! Een ding is in ieder geval zeker: een serre is een praktische en stijlvolle toevoeging voor jouw huis.

Serres bieden natuurlijk intval

Naast de praktische voordelen zorgt een glazen serre ook voor meer lichtinval in de woning. We weten allemaal dat natuurlijk licht een positief effect heeft op onze gezondheid en productiviteit. Een serre is zeker een uitkomst als jouw interieur wat donkerder is of wanneer natuurlijk licht in jouw woning schaars is door een kleine hoeveelheid ramen. Een serre is een echte aanwinst, ook in de zomer! Op een warme zomerdag kun je namelijk heerlijk de deuren open zetten en mocht er een bui langs komen, zit je er alsnog heerlijk droog en comfortabel bij. 

Een serre kopen bij Fonteyn?

Heb je al gefantaseerd over de mogelijkheden van een serre? En overweeg je om een serre te kopen? Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in de grootste Outdoor Living Mall van Europa en laat je in de stijlvolle tuinkamers inspireren. Bij fonteyn heb je keuze uit duizenden tuinproducten. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij bovendien onze serres vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wil je meer weten over onze serres? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.