24 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Buitenverblijven voor een extra leefruimte

Ben je op zoek naar een manier om extra leefruimte te creëren in je eigen tuin? Een buitenverblijf is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je tuin. Je kunt het inrichten als een gezellige woon- of slaapkamer, een studeerkamer, een hobbyruimte of een kantoor aan huis. Zo creëer je een plek waar je je even helemaal kunt terugtrekken en kunt genieten van de rust en ruimte om je heen. Met een luxe buitenverblijf heb je alle reden en mogelijkheid om je dagen buiten te kunnen spenderen. Naast het gebruik als extra recreatiewoning kun je een buitenverblijf ook gebruiken als mantelzorgwoning. Zo kun je bijvoorbeeld een familielid of vriend een eigen plek geven in je tuin, waar hij of zij zelfstandig kan wonen en toch dicht bij je in de buurt blijft. Dit is niet alleen prettig voor de betreffende persoon, maar ook voor jou als mantelzorger. Je hebt op deze manier altijd een oogje in het zeil en kunt snel ingrijpen als dat nodig is.

De luxe van een buitenverblijf

Ons assortiment tuinverblijven is gemaakt van hout waarbij de voorkant open is en de achterkant en zijkanten meestal gesloten met een wand of glaswand / glazen schuifdeur. In sommige gevallen zijn de wanden ook nog dubbelwandig of voorbereid voor isolatie, waardoor je binnen kunt genieten alsof je je in jouw eigen woonkamer bevindt.  Het hout dat bij deze constructies gebruikt wordt is meestal douglas hout of vuren hout die eventueel in een zwarte of donkergrijze kleur gebeitst wordt. Een klassieke houten buitenverblijf wordt soms uitgevoerd met een schuin aflopend dak (zadeldak of kapschuur), waardoor het buitenverblijf een hoge toegang heeft en het een ruimtelijk gevoel geeft. 

Een buitenverlijf in een modern jasje

Een buitenverblijf met een plat dak geeft een moderne uitstraling. Een platdak buitenverblijf kan voorzien worden van een dakoverstek van ongeveer 20 à 25 cm, maar kan ook zonder dakoverstek geleverd worden voor een moderne uitstraling. Bij een modern ontwerp worden de houten balken vaak zonder schoren tussen de palen en ringbalk gemonteerd en worden de wandplanken verticaal bevestigd in plaats van horizontaal. Bij ons is het mogelijk om het moderne buitenverblijf geheel op maat te laten maken.