8 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

De warmte in de cabine kan dus een verlichtende werking hebben bij spier- en gewrichtspijn. Niet alleen zorgen onze sauna’s voor ontspanning en verlichting, ook dragen ze dankzij hun rustieke houten materiaal bij aan een mooiere tuin zodat u er dubbel van kunt genieten. Nodig uw vrienden en familie uit voor een heerlijk dagje uit in uw eigen tuin. Een sauna voor buiten zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van heerlijke wellness in zijn eigen omgeving.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit veel verschillende buitensauna’s. Hierdoor hebben wij voor elke tuin een perfecte buitensauna in de aanbieding. Het merendeel van ons brede aanbod staat inspirerend opgesteld in onze showroom in Uddel. Door onze grote voorraad, kunnen we de buitensauna van uw dromen snel leveren, zodat u binnen korte tijd heerlijk kunt ontspannen in uw eigen tuin. Onze adviseurs kunnen u met hun passie en expertise een gericht advies geven over welke buitensauna het beste aansluit op uw wensen. U zult na een bezoek aan onze showroom versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. U bent van harte welkom om bij ons inspiratie op te doen, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bij Fonteyn werken we uitsluitend met duurzame producten van een hoge kwaliteit zodat we u altijd een buitensauna kunnen aanbieden waar u uw leven lang plezier van zult hebben. Daarnaast bent u verzekerd van de uitstekende service van Fonteyn en staan we altijd voor u klaar als er iets moet worden opgelost. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u blijvend kunt genieten van onze sauna’s, ook jaren na de aanschaf van uw buitensauna.

Wilt u meer weten over onze buiten sauna's? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: