14 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

De voordelen van een opzetzwembad

Een opzetzwembad kopen is voor veel mensen aantrekkelijker dan het aanleggen van een ingegraven zwembad. We zetten de voordelen van een opzetzwembad op een rij.

  1. Prijs: een opzetzwembad kopen is een stuk goedkoper dan het aanleggen en onderhouden van een permanent zwembad.
  2. Eenvoudig opzetten en opruimen: een opzetzwembad is eenvoudig op te bouwen en af te breken. Sommige opzetzwembaden zijn al binnen een kwartier gebruiksklaar! Heb je ruimte nodig in de tuin of is de herfst in aantocht? Dan ruim je het opzetzwembad gemakkelijk op, zodat er weer ruimte voor andere dingen in de tuin ontstaat.
  3. Flexibele locatie: een opzetzwembad kan overal geplaatst worden, bijvoorbeeld op gras, tegels en zand. Het is raadzaam om een grondzeil te gebruiken, zodat je het opzetzwembad op iedere ondergrond kunt neerzetten. Wil je het zwembad volgend jaar liever toch op een andere plek? Geen punt! Met een opzetzwembad ben je nooit gebonden aan een vaste locatie.
  4. Verschillende soorten en maten: opzetzwembaden variëren in grootte en vorm. Zo is er altijd een zwembad te vinden dat past in je tuin. Ga je voor rond en klein, ovaal of juist rechthoekig en groot? De keuze in opzetzwembaden is enorm.
  5. Onderhoudsvriendelijk: een opzetzwembad staat bovengronds, daarmee is het eenvoudig te onderhouden.

Opzetzwembad kopen: waar moet je op letten?

Wil je een opzetzwembad kopen? Dan is het gemakkelijk om te verdwalen in de enorme keuze aan verschillende opzetzwembaden. Let bij de aanschaf van een opzetzwembad onder meer op: 

  • Afmeting en vorm: het is natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel ruimte er beschikbaar is in je tuin. Zo kun je bepalen voor welke afmeting en vorm opzetzwembad je wilt kiezen. 
  • Type wand: kies je voor PVC of liner (folie)? 
  • Accessoires: welke accessoires worden meegeleverd met het opzetzwembad? Denk aan een grondzeil, afdekzeil, zwembadpomp met filter, zwembadladder en onderhoudsset. 

Opzetzwembaden kopen bij Fonteyn

Fonteyn verkoopt diverse opzetzwembaden van merken zoals Bestway en Laghetto. Neem een kijkje in Europa’s grootste zwembadshowroom en laat je adviseren over alle mogelijkheden door de adviseurs van Fonteyn. Zo neem jij straks een heerlijk verkoelende duik in je eigen opzetzwembad!