15 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Waarom een containerberging van Fonteyn?

In de loop der jaren is de trend ontstaan om vuilnisbakken niet meer pontificaal in het zicht te zetten. Een containerberging is mede dankzij deze trend ontstaan om vuilnisbakken op een creatieve manier te verbergen. Containers worden logischerwijs geassocieerd met afval. Het is dan ook evident dat containerbergingen hip zijn geworden. Hier staan de voordelen van een aankoop bij Fonteyn kort op een rij opgesomd: producten zijn met duurzame materialen gemaakt; de levensduur en levenskwaliteit ligt bij Fonteyn hoog; door het ruime assortiment, is er voor ieder wat wils; levering van het product is veilig en zo spoedig mogelijk; zie het product tot leven komen in onze showroom; Retournering is vaak mogelijk en kan gemakkelijk.

Soorten containerberging

Fonteyn heeft meerdere containerbergingen om containers te verbloemen. Alle bergingen van Fonteyn zijn van duurzaam metaal gemaakt. De bergingen waar één container in opgeslagen kunnen worden hebben een standaard afmeting van 80 x 88 x 129 centimeter. Er zijn diverse kleuren waar je uit kunt kiezen: kwartsgrijs-metallic, donkergrijs-metallic en zilver-metallic. Een ander soort is een containerberging waar twee containers in passen met een afmeting van 140 x 190 x 148 centimeter. Ideaal voor de groenbak en restafvalbak. Ook is er een model waar zelfs drie containers in passen. Dit is een houten berging met een afmeting van 210 x 80 x 120 centimeter.

Onderhoud containerberging

De containerbergingen van Biohort zijn geheel onderhoudsvrij. De bergingen zijn bestendig tegen regenwater. Houten containerbergingen hebben een natuurlijke uitstraling in de tuin. De houten containerbergingen van Tuindeco zijn beide van hogedruk geïmpregneerd hout gemaakt. Dit wil zeggen dat het hout is bewerkt met verduurzamingsmiddel. Dit zorgt ervoor dat het hout beschermd wordt tegen schimmel, insecten en bacteriën. Van deze houten containerbergingen heb je jarenlang plezier.