71 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

De perfecte saunakachel bij Fonteyn

Onze saunakachel modellen verhitten direct de saunastenen die boven op de saunakachel liggen. Deze saunastenen houden de warmte vast en verwarmen zo de cabine. Bij Fonteyn kun je bovendien rekenen op een goede kwaliteit en een uitgebreide service die verder gaat dan tot aan de deur. Zodra je ervoor kiest om een sauna kachel bij Fonteyn te kopen, dan zorgen wij voor een perfecte service, zowel voor, als na de aankoop. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de saunakachel, dan zullen wij dit voor je verhelpen. Een saunakachel kopen is een belangrijke investering. Daarom staan wij je bij Fonteyn bij, in de showroom en daarbuiten.

Een saunakachel op maat

Omdat je bij ons kunt kiezen uit heel veel saunakachels, staan wij voor u klaar met het beste advies. En dat zes dagen per week. Daarbij kunt u altijd uw wensen en eisen met betrekking tot uw saunakachel doorgeven, zodat onze adviseurs u de ideale kachel kunnen aanwijzen. In onze showroom staan meerdere saunakachels uitgestald, zodat u kunt bekijken welke sauna kachel het best bij u past. U kunt zo zien of de kachel goed in uw sauna past, of het visueel bij uw wensen past en of de manier van verwarmen naar uw wens is.

Een saunakachel kopen?

Je kunt natuurlijk een saunakachel kopen voor de buitensauna, maar ook voor een barrel sauna of een Finse sauna. Heb je nog geen sauna en ben je er niet zeker van wat heb beste bij jouw wensen en behoeften past? Dan kunnen onze adviseurs je ook daarbij helpen. Onze sauna's kunnen namelijk op maat gemaakt worden en op iedere plek in de woning worden ingebouwd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cabine buiten neer te zetten, zodat je altijd in jouw eigen tuin kunt genieten van een buitensauna, met bijpassende sauna kachel.

Wil je meer weten over onze saunsakachels? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.