90 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

90 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Onze saunakachel modellen verhitten direct de saunastenen die boven op de saunakachel liggen. Deze saunastenen houden de warmte vast en verwarmen zo uw cabine. Bij Fonteyn kunt u bovendien rekenen op een goede kwaliteit en een uitgebreide service die verder gaat dan tot aan de deur. Zodra u ervoor kiest om een sauna kachel bij Fonteyn te kopen, dan zorgen wij voor een perfecte service, zowel voor, als na de aankoop. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw saunakachel, dan zullen wij dit voor u verhelpen. Een saunakachel kopen is een belangrijke investering. Daarom staan wij u bij Fonteyn bij, in de showroom en daarbuiten.

Omdat u bij ons kunt kiezen uit heel veel saunakachels, staan wij voor u klaar met het beste advies. En dat zes dagen per week. Daarbij kunt u altijd uw wensen en eisen met betrekking tot uw saunakachel doorgeven, zodat onze adviseurs u de ideale kachel kunnen aanwijzen. In onze showroom staan meerdere saunakachels uitgestald, zodat u kunt bekijken welke sauna kachel het best bij u past. U kunt zo zien of de kachel goed in uw sauna past, of het visueel bij uw wensen past en of de manier van verwarmen naar uw wens is.

U kunt natuurlijk een saunakachel kopen voor uw buitensauna, maar ook voor een barrel sauna of een Finse sauna. Hebt u nog geen cabine en bent u er niet zeker van wat heb best bij u past? Dan kunnen onze adviseurs u ook daarbij helpen. Onze sauna’s kunnen op maat worden gemaakt en op iedere plek in uw woning worden ingebouwd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cabine buiten neer te zetten, zodat u altijd in uw eigen tuin kan genieten van een sauna, met bijpassende sauna kachel.

Wilt u meer weten over onze saunsakachels? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.