Polypropyleen Zwembaden

Polypropyleen Zwembaden
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Polypropyleen Zwembaden
X

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Bent u op zoek naar een stevig, vast, ingebouwd zwembad? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Een polypropyleen zwembad van Fonteyn voorziet u van alles wat u nodig heeft. Een polypropyleen zwembad is een heuse trend aan het worden. Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat ook wel bekend staat als polypropeen. Deze kunststof is sterk en wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de zwembaden van Fonteyn.

Genieten van een polypropyleen zwembad

Met een polypropyleen zwembad van Fonteyn kunt u altijd genieten van een zwembad in uw tuin. Nodig gezellig uw vrienden, familie en buren uit en geniet van heerlijke, zomerse dagen in uw tuin. Een polypropyleen zwembad is gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee. Het polypropyleen zwembad wordt ingegraven en is gemakkelijk schoon te houden door middel van een filter, een schoonmaakrobot of andere handige zwembad accessoires.

Een polypropyleen zwembad dat lang meegaat

Polypropyleen is echt een uitermate duurzaam product. Met een polypropyleen zwembad van Fonteyn heeft u dus lange tijd plezier. In onze showroom van ruim 35.000 m2 hebben wij diverse polypropyleen zwembaden opgesteld staan, waardoor u gelijk kunt bekijken welk polypropyleen zwembad het best in in uw tuin past. De polypropyleen zwembaden worden daarnaast sfeervol gepresenteerd in diverse tuinsettingen, zodat u meteen een beeld krijgt van hoe het zwembad in uw tuin staat.

Advies van de polypropyleen zwembad specialist

In onze showroom zijn elke werkdag zwembad specialisten aanwezig. Deze kunnen u helpen met de keuze voor een polypropyleen zwembad, maar kunnen u ook adviseren over houten zwembaden, kunststof zwembaden, polyester zwembaden of inbouw zwembaden. Onze specialisten zullen u waar nodig, informatie geven over het materiaal van het zwembad, maar ook over de accessoires,  het juiste onderhoud en het gebruik.

U kunt ervoor kiezen om online een polypropyleen zwembad te kopen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen. Heeft u nog vragen of wilt u direct meer informatie over een polypropyleen zwembad? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 0577 456040 of het contactformulier.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal