3 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Zwembadtrap

Ben je op warme zomerdagen toe aan wat verkoeling? Dan is er toch niets heerlijker dan het nemen van een verfrissende duik in je eigen zwembad? Het opzetzwembad staat klaar, het bad is gevuld met water, de badkleding is aangetrokken. Maar hoe kom je nu veilig en gemakkelijk in het zwembad, zonder dat je daarbij uitglijdt? Het antwoord is natuurlijk: met een zwembadtrap.

Zwembadladder voor een bovengronds zwembad

De zwembadbodem kan verraderlijk glad zijn. De kans op uitglijden wordt ook vergroot wanneer de ondergrond rondom het zwembad nat wordt. Dat gebeurt bijvoorbeeld door gespetter bij het in- en uitstappen. Een zwembadladder maakt het eenvoudig om het water veilig in- en uit te stappen. Zeker bij een bovengronds zwembad, zoals een opzetzwembad, is een trapje bij het zwembad onmisbaar. 

Zwembadtrap Flowclear van Bestway

Fonteyn verkoopt de zwembadtrap van het merk Bestway voor (bovengrondse) opzetzwembaden. De Flowclear zwembadtrap is snel op te bouwen dankzij een eenvoudige constructie. Deze zwembadladder bevat een roestbestendig metalen frame en vernieuwde, stevige traptreden. De treden lopen schuin het zwembad in, dit maakt het in- en uitstappen van het zwembad nóg eenvoudiger. Dankzij een extra stevige beugel staat de trap stevig op de grond. De Bestway Flowclear zwembadtrap is verkrijgbaar in verschillende lengtes. 

Zwembadtrap kopen bij Fonteyn

Ben je overtuigd van het nut van een trapje voor je zwembad? Wacht dan niet langer met het kopen van een zwembadtrap bij Fonteyn. Fonteyn werkt strikt met duurzame materialen en levert daarom producten van hoogwaardige kwaliteit. Vanuit onze enorme voorraadkelder, kunnen wij razendsnel zwembadladders en andere zwembadaccessoires leveren. Wil je toch eerst nog meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan de Fonteyn showroom in Uddel. Met Europa’s grootste outdoorshowroom van maar liefst 35.000 m², biedt Fonteyn een ruim assortiment aan zwembaden. Daar horen natuurlijk ook zwembadaccessoires zoals zwembadladders bij. Op basis van jarenlange ervaring helpen de Fonteyn adviseurs je graag bij het kiezen van de juiste accessoires voor je zwembad. Zo is een duik in je eigen zwembad altijd een fijne belevenis.