26 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Het zwembad onderhouden

Er spelen verschillende factoren bij zwembadonderhoud. Voor hygiënisch, helder zwemwater is goed wateronderhoud van belang. Maar ook op de bodem en aan de wanden verzamelt zich vuil. Wil je de wanden en bodem van het bad schoonmaken? Naast het inzetten van een zwembadstofzuiger, kun je het bad ook handmatig schoonmaken. Met de Bestway schoonmaakborstel Flowclear, de Poolstyle hoekborstel en Poolstyle magische handschoen schrob je het vuil van de bodem, wanden en uit de hoeken van het zwembad.

Zwembadonderhoud: de waterbalans

Voor schoon, helder zwembadwater is een goede waterbalans van belang. Dat begint met een goede zwembadpomp en filterinstallatie, waarin het vuil uit het zwemwater wordt gefilterd. Maar daarmee ben je er nog niet. Bij zomerse temperaturen ontstaan er bacteriën in het water, zonnestraling leidt tot de ontwikkeling van algen en er blijven haren, huidschilfers en andere vuildeeltjes achter in het water. De waterbalans van zwembadwater kan daardoor verstoord raken. Daarom is desinfectie van het zwemwater nodig.

Zwembadonderhoud bij Fonteyn 

Het assortiment zwembadonderhoudsproducten van Fonteyn is groot. Heb je hulp nodig met het kiezen van het juiste product? De deskundige adviseurs van Fonteyn hebben jarenlange ervaring in zwembadonderhoud. Zij vertellen je graag alles over onze producten voor het schoonmaken en onderhouden van je zwembad. Bezoek de showroom of neem contact op met de Fonteyn klantenservice.