10 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Geniet van een eigen houten zwembad in de tuin

Een houten zwembad is niet alleen genieten voor jezelf, maar denk eens aan die warme zomerdagen, met vrienden, familie en gezellige buren. Met een houten zwembad van Fonteyn wordt het één groot feest om in de tuin te zitten. Fonteyn heeft baden in diverse maten en kleuren. Mocht het nu niet lukken om een houten zwembad aan te schaffen, dan kun je altijd een korting aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Gespecialiseerd in houten zwembaden

Wij zijn gespecialiseerd in houten zwembaden en bieden een groot aanbod met een eigen voorraad. Bij Fonteyn kun je kiezen uit houten zwembaden in diverse formaten en prijsklassen. Het voordeel van een houten zwembad is dat deze zorgt voor een natuurlijke sfeer in uw tuin. Onze baden worden geleverd met een trapje, zodat je met gemak het zwembad kunt betreden. Met een houten zwembad koopt je niet alleen een zwembad, maar een stukje beleving voor inde tuin.

Bekijk onze houten zwembaden in de showroom

Wil je je eerst goed oriënteren? Dan ben je van harte welkom in onze grote showroom in Uddel, waar onze houten zwembaden overzichtelijk staan opgesteld. Wij staan hier voor al jouw vragen klaar. Daarnaast zijn de adviseurs van Fonteyn gespecialiseerd in alle soorten zwembaden, waardoor zij je altijd van dienst kunnen zijn. Fonteyn laat de zwembaden op grote schaal maken volgens eigen specificaties en bij betrouwbare leveranciers. Hierdoor kun je de perfecte prijs/kwaliteit verhouding van ons verwachten met bovendien een snelle levering. Zie je jezelf of het hele gezin al genieten in een eigen bad, en wil je meer informatie? Bij Fonteyn voorzien wij je graag van deskundig advies. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0577 45 60 40 of naar de contactpagina navigeren.