Recreatiewoningen

Recreatiewoningen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

28 Artikel(en)

per pagina

28 Artikel(en)

per pagina

Genieten in een recreatiewoning, op een recreatiepark of lekker op de camping; het is voor iedereen mogelijk met een voordelige recreatiewoning van Fonteyn. Een recreatiewoning kan worden gebruik als vaste plek om te wonen, maar ook, zoals de naam al zegt, als recreatieplek.

Denkt u zich eens in: heerlijk kunnen ontspannen in uw eigen houten chalet. Dankzij de recreatiewoningen van Fonteyn hoeft het niet bij fantaseren te blijven. Door ons ruime aanbod woningen, kan iedereen zich met een recreatiewoning van Fonteyn altijd op vakantie wanen. Een recreatiehuis van Fonteyn is zo ontworpen dat u er het hele jaar door heerlijk van kunt genieten. Door de hoge isolatiewaarde zijn onze vakantiehuisjes zelfs geschikt voor permanente bewoning, voor wie dat wil. Voor anderen is de koop van een chalet een manier om elke keer weer een vakantiegevoel op te wekken. Een recreatiewoning van Fonteyn is op maat verkrijgbaar waardoor we u bij Fonteyn altijd blij kunnen maken met unieke chalets.

Bij Fonteyn hebben we woningen in vele soorten en maten: van luxe chalets tot knusse blokhutten. Hierdoor hebben wij altijd de perfecte recreatiewoning in de aanbieding voor iedereen die erover nadenkt er één te kopen. Onze deskundige en gepassioneerde adviseurs helpen u graag om uit ons enorme aanbod de juiste recreatiewoning te kiezen. Ons uitgebreide aanbod van woningen staat voor een groot deel opgesteld in onze showroom, zodat we u een inspirerende sfeerimpressie kunnen geven van de mogelijkheden voor een eigen recreatiewoning. U bent van harte welkom om deze mogelijkheden voor een eigen chalet te komen bezichtigen.

Bij Fonteyn maken we voor de productie van onze recreatiewoning gebruik van alleen duurzame materialen van een hoge kwaliteit. Hierdoor blijft uw eigen vakantiehuis, zowel blokhut als chalet, uw leven lang mooi. Wie besluit om een houten chalet te kopen bij Fonteyn, geniet tevens van een uitstekende service. We staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft, opdat u elke keer weer kunt genieten van uw eigen recreatiewoning.

Bekijk al onze chaletmogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal