Best Verkochte Tuinhuizen

Best Verkochte Tuinhuizen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

53 Artikel(en)

per pagina

53 Artikel(en)

per pagina

Op deze pagina ziet u een overzicht van de meest populaire tuinhuizen die het afgelopen jaar bij Fonteyn zijn aangeschaft. Met een tuinhuis van Fonteyn kunt u onbezorgd genieten in elke periode van het jaar. Denk aan de heerlijke winteravond, met de heater in de rug en uitzicht op het winterse landschap. In de zomer wordt de barbecue aangestoken en kunnen vrienden en familie heerlijk windstil genieten.

Met meer dan duizend tuinhuizen in ons assortiment, is er voor ieder wat wils. Wij bieden houten en kunststof tuinhuizen aan. Daarnaast biedt Fonteyn ook diverse garages, schuren en tuinkantoren aan, zodat wij alle bezoekers kunnen laten genieten van een droge overkapping, voor uzelf of voor uw producten. Op deze pagina staan onze meest populaire modellen tentoongesteld, mocht u echter niet weten welk model precies bij u past, kunt u altijd onze deskundige adviseurs raadplegen. Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar. U kunt hiervoor naar onze showroom te Uddel komen, mailen naar ishop@fonteyn.nl of bellen met 0577-456040. Zo weet u altijd zeker dat u het juiste product ontvangt.

In onze showroom zijn meer dan 100 tuinhuizen uitgestald. Dit grootste tuinhuizenpark van Europa wordt geroemd door veel bezoekers. U kunt bij ons de tuinhuizen voelen, proberen en ontdekken. Bekijk de verschillen in materiaal, kleur, dikte en formaat, zodat u precies weet welk product bij u past. Een tuinhuis kan ook altijd voor u op maat gemaakt worden, zodat aan al uw eisen voldaan kan worden.

De tuinhuizen kunnen ten alle tijden bij u thuis worden bezorgd en indien wenselijk, ook gemonteerd worden. Zo weet u zeker dat het product jarenlang meegaat en u onbezorgd kunt genieten.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal