7x Tuinhuisje voordelen

7x Tuinhuisje voordelen

Je tuin ziet er met een tuinhuisje opgeruimder uit! Tuinartikelen, zoals gereedschap, tuinmeubelen en fietsen, berg je er makkelijk in op. Handig, want zo blijft je tuin écht een ‘tuin’: een overzichtelijke plek om onbezorgd te kunnen genieten van buiten. Benieuwd naar de andere voordelen van een tuinhuisje? Wij sommen ze in dit blogartikel voor je op.

Een grotere tuin met een tuinhuisje

Het klinkt misschien vreemd, maar met een tuinhuisje maak je je tuin groter. Letterlijk gebeurt dit natuurlijk niet, maar optisch wel! Door het opbergen van je spullen, oogt je tuin overzichtelijker en daardoor ook groter.

Tuinhuisjes voor verschillende doeleinden

Een tuinhuis kun je op allerlei manieren gebruiken. Zo biedt het bijvoorbeeld een rustige plek in de tuin waar jij kunt werken of waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen. Of misschien ben je wel op zoek naar een plek waar je met goed gezelschap gezellig wilt dineren en natafelen? Een tuinhuisje is geschikt als tuinkantoor, speelhuisje, atelier, recreatieruimte, opbergruimte of zelfs als sauna!

Voor ieder wat wils

Voor elke smaak en elke soort tuin bestaat het ideale tuinhuisje. Of je nu zoekt naar een landelijke, klassieke of moderne variant. Tuinhuisjes zijn beschikbaar in talrijke materialen, kleuren, formaten en soorten. Houten tuinhuisjes zijn ook eenvoudig zelf te schilderen! Zo weet je zeker dat het tuinhuisje mooi aansluit bij jouw stijl en dat levert een mooi plaatje vanuit huis op.

Extra vierkante meters

Een tuinhuisje zorgt voor extra overdekte vierkante meters in je tuin. De oppervlakte kun je aan die van je woning toevoegen én dus optimaal benutten.

Waarde van je woning

Je woning wordt soms meer waard met een tuinhuisje in de tuin, een leuke bijkomstigheid!

Plaatsingsgemak van een tuinhuisje

Het plaatsen van een tuinhuisje is niet moeilijk. Je maakt het zelf zo uitdagend als je wilt! Bouw jij het liefst zelf een tuinhuisje, koop je een handig bouwpakket of laat je het tuinhuisje gewoon bij je thuis in elkaar zetten? Het is allemaal mogelijk. Ben je op zoek naar goed en deskundig advies? Maak een aantal foto’s van je tuin en leg ze voor aan een van de tuinhuisexperts van Fonteyn. Zij helpen je graag verder!Fonteyn TV